Inspiratie

Evenementen

Global Digital Transformation & Customer Experience Summit van Conferenzia World

Tegenwoordig streven alle bedrijven naar de beste klantervaring. Maar hoe zorgt u voor een effectieve klantervaring zonder de reden waarom de klant voor uw merk kiest uit het oog te verliezen? In deze sessie geven Canon, Quadient en hun klanten realistische en praktische voorbeelden over hoe geavanceerde tools kunnen worden benut om doelen te bereiken, fouten te elimineren, nieuwe mogelijkheden te ontdekken en de klantervaring te transformeren. Doe mee 21 t/m 23 april.

Nu aanmelden

Vorige evenementen

Future Promotion Forum 2020

Emotie creëren in een door data gedreven wereld. Sluit u aan bij marketing, technologie-innovators en serviceproviders, die de meest effectieve manieren van klantcommunicatie delen op deze online conferentie.


Meer informatie

Vakdag Print & Sign

Voor het zevende jaar op rij worden de belangrijkste spelers uit de industrie met elkaar verbonden tijdens Vakdag Print & Sign. Dit netwerkevenement vindt plaats op woensdag 5 februari 2020 in het NBC in Nieuwegein. Graag nodigen we u uit op de Canon-stand én voor onze parallelsessie met fotograaf Julius Rooymans over zijn Nachtwacht360-project. U vindt ons net als vorig jaar direct naast het horecaplein.

Meer informatie