Overzicht Canon Make It 2023-evenementen

EVENEMENT

MAKE IT FUTURE-PROOF 2023

Bij MAKE IT Future-Proof 2023 verwelkomden we onze klanten, partners en andere experts uit de branche, die allemaal hebben bijgedragen aan een succesvol evenement.

Bekijk de hoogtepunten van MAKE IT Future-Proof 2023, inclusief interessante inzichten van onze deelnemers.

Organisaties toekomstbestendig maken met behulp van duurzaamheid

MAKE IT Future-Proof 2023 was grotendeels gericht op toekomstbestendigheid met behulp van duurzaamheid. Wij geloven dat duurzaam ondernemen en commercieel succes elkaar aanvullen en niet uitsluiten.

Tijdens het evenement deelden we trends en nieuwe groeimogelijkheden binnen het productieprintportfolio van Canon door middel van netwerken, keynotes, discussies en technologiedemo's, en zorgden we ervoor dat onze gasten een beter beeld kregen van hoe het omarmen van duurzaamheid de groei van hun organisatie kan stimuleren.

Hoogtepunten van het evenement

Zie hoe de sfeer van samenwerking en gemeenschap op het evenement werd gedreven door spannende demonstraties van nieuwe technologie en impactvolle netwerkmogelijkheden, ondersteund door een focus op duurzaamheid.

 • Duurzaamheid

  Sectoranalist Steve Lister, onze hoofdspreker, gaf een presentatie over hoe winst en duurzaamheid kunnen worden gecombineerd om een betere concurrentiepositie te creëren. Hij nam de deelnemers in Poing mee in een zevenstappenplan om organisaties van elke grootte duurzaam toekomstbestendig te maken.

 • Technologie en oplossingen

  Deelnemers stonden oog in oog met de nieuwste printtechnologie van Canon, waaronder live demo's van de nieuwe ProStream, een introductie van de Colorado M-serie en een close-up van de nieuwe V-serie.

 • Printtoepassingen

  De deelnemers aan MAKE IT Future-Proof 2023 kregen de nieuwste printtoepassingen te zien om nieuwe groeigebieden voor hun organisatie te vinden.

 • Netwerken

  MAKE IT Future-Proof bracht de mensen die de toekomst van de printindustrie creëren samen onder één dak, met gestructureerde sessies waarin duurzame connecties werden gesmeed en nieuwe ideeën werden gedeeld.

Hoogtepunten van de dag

Woensdag 18 oktober

Omdat duurzaamheid de agenda van de printbranche blijft bepalen, liet MAKE IT Future-Proof zien hoe printorganisaties met nieuwe technologie hun impact op de planeet kunnen verminderen.

WATCH

Duurzaamheidsstrategie met zeven fasen: Steve Lister

Bij het opbouwen van een duurzamere organisatie is het van cruciaal belang om in elke fase van de levenscyclus van een product rekening te houden met duurzaamheid, van het ontwerp tot het einde van de levensduur. In deze presentatie doorloopt Steve Lister elke stap en laat hij zien waar organisaties hun inspanningen op moeten richten voor de beste resultaten.

Steve Lister Interview_thumbnail

Hoogtepunten van de dag

Donderdag 19 oktober

Lees meer over de nieuwste printtechnologie, -oplossingen en -toepassingen van Canon en hoe wij u kunnen helpen uw organisatie toekomstbestendig te maken.

WATCH

Demonstratie ProStream 3000-serie

De kunst om verder te gaan: Verena Hahn, productmanager bij Canon EMEA, geeft uitleg over de hoogwaardige inkjetproductieprinter uit de ProStream 3000-serie, inclusief de dynamische lengteverwerking.

ProStream Demo with Verena Hahn_thumbnail
Make It Future Proof 23_Varioprint140 v3_thumbnail

WATCH

Demonstratie varioPRINT 140-serie

Duygu Sanaç Keçeci, marketingmanager bij Canon EMEA, vertelt over de geavanceerde technologieën waarmee de productieprinter uit de varioPRINT 140-serie buitengewoon goede prints maakt met minder impact op het milieu.

WATCH

Portfolio-overzicht van de V-serie

Kijk hoe Sara Milani, een van onze senior productmarketingspecialisten, de imagePRESS V1350, imagePRESS V1000 en imagePRESS V900 laat zien en hun veelzijdigheid in media en indrukwekkende nabewerkingsopties uitlicht.

V Series Presentation with Sara Milani_thumbnail
Make It Future Proof 23_imaging supplies Print Media v2_thumbnail

WATCH

Overzicht printmedia en services van Canon

Janine Naujok, productmanager bij Canon EMEA, praat met Maurice Pardoel, directeur productlijnbeheer en -activiteiten, over ons uitgebreide assortiment printmedia en services, en waarom klanten niet alleen printmedia willen, maar ook ons deskundige advies.

WATCH

Toepassingen van de Colorado M-serie

Nuray Işık Kapucu legt uit hoe een modulair ontwerp en een revolutionaire witte UVgel-inkt printorganisaties kunnen helpen om nieuwe toepassingen en adembenemende afwerkingsopties te bieden.

Make It Future Proof 23_Colorado v3_thumbnail

Foto's van MAKE IT Future-Proof 2023

Bekijk foto's van het evenement waar onze klanten, partners en andere experts uit de sector ervaringen deelden en de nieuwste printtechnologie uitprobeerden.

Gerelateerde producten

 • Hoogwaardige printers

  imagePRESS V1350

  Het vlaggenschip van de imagePRESS-serie kleurenproductieprinters die uitzonderlijke prestaties levert, waardoor u opdrachten binnen de kortste doorlooptijd kunt uitvoeren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.
 • varioPRINT 6000 TITAN Series

  Combineer zwart-wit printen in offsetkwaliteit met een laag stroomverbruik, minimaal geluid en een lage ozonuitstoot.
 • PROFESSIONELE PRINT

  varioPRINT 140 Series QUARTZ

  Verbeter de prestaties in een productieomgeving met duurzame, flexibele en compacte apparaten met drie efficiënte printsnelheden.
 • ROTATIEF KLEURENINKJETSYSTEEM

  ProStream 3000-serie

  Versnel de digitale transformatie met twee veelzijdige rotatieve inkjetproductieprinters die ideaal zijn voor een printomgeving met hoge volumes.
 • PRISMA Tools_data-analytics_3.2 ratio.png

  BEDRIJFSSOFTWARE

  Voor het leveren van de gegevens die u nodig hebt voor optimale prestaties van uw printapparaten, inclusief monitoring, analyse en kostentoewijzing.
 • Printer voor grootformaat graphics

  Colorado M-serie

  Een volledig modulaire roll-to-roll UVgel-printer voor grootformaat graphics. Configureer het systeem naar uw behoeften en upgrade deze later naarmate uw organisatie groeit. Er zijn veel mogelijkheden om te ontdekken, waaronder printen in gemengd glanzend/mat en witte inkt.
 • Grootformaatprinters

  Arizona 1300-serie met FLOW-technologie

  Flatbed printers voor middelgrote volumes met FLOW-technologie en UV-LED-uithardende inkt waarmee print-serviceproviders kwaliteit naar een hoger niveau tillen.
 • Grootformaatprinters

  imagePROGRAF TM-350/355

  Verbeter uw printervaring met duurzame 36-inch imagePROGRAF-printers. Produceer prints van hoge kwaliteit en profiteer van verbeterde productiviteit, intuïtieve functies en minder geluidsoverlast voor AEC, detailhandel en onderwijs.
 • Grootformaatprinters

  imagePROGRAF PRO-6100

  Hoogwaardige grootformaat printer, verbeterd met slimme softwareoplossingen, beveiligingsversleuteling en geavanceerde mediaverwerking.
 • Ontdek meer

  Wilt u weten hoe u uw organisatie toekomstbestendig kunt maken?