MAKE IT '22

Het was een genoegen om de klanten en collega's van Canon uit het hele EMEA-gebied te verwelkomen bij Canon's eerste live-evenement van het jaar. Er zijn nieuwe perspectieven gedeeld, connecties gemaakt en het was zonder twijfel een doorslaand succes.

Hebt u het live-evenement gemist? Op Canon's gebruiksvriendelijke B2B-evenementensite kunt u nu een aantal hoogtepunten bekijken, waaronder presentaties, demonstraties en bedrijfsinnovatiesessies.

een man die naar een smartphone kijkt

Een wereld aan expertise voor uw printorganisatie

Maak gebruik van inspirerende content en waardevolle zakelijke inzichten van internationale experts. Canon staat klaar om u te helpen met herstellen en groeien.

Praktisch advies dichtbij

Make It '22 combineert uitdagende keynote-presentaties, live technologiedemonstraties en gerichte ontwikkelingspaden en -sessies voor organisaties, waarmee u nieuwe niveaus van succes kunt bereiken.

een groep mensen in een vergadering

Wilt u inspiratie opdoen en manieren ontdekken om uw organisatie te laten groeien?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent Canon-technologie. Registreer en meld u aan bij Canon's hybride evenementenplatform om direct toegang te krijgen tot een scala aan nuttige inzichten en videocontent, van intellectueel leiderschap op het gebied van bedrijfsgroei en de toekomst van de printsector, tot spannende technische demo's en keynote-presentaties uit het gehele Canon EMEA-gebied.

imagePRESS V1000

Ontdek het laatste nieuws omtrent imagePRESS: een professionele digitale kleurenpers voor printomgevingen met middelgrote volumes, boordevol robuuste functionaliteit en innovatieve technologie.
ONTDEK MEER
imagePRESS V1000 Basic

Gerelateerde producten en oplossingen

 • Arizona 135 GT
  Ontdek een wereld aan nieuwe printmogelijkheden met Canon's Arizona-serie: industriële en speciale printsystemen voor toepassingen buiten de displaymarkt.
 • twee professionals die samenwerken

  Software voor automatisering van documentgebaseerde werkprocessen

  Ontdek de oplossingen van Canon die zijn ontwikkeld om de manier te transformeren waarop u communicatie met de klant en datagestuurde bedrijfskritische documentatie produceert en beheert via meerdere uitvoerkanalen.
 • imagePROGRAF PRO-4100S
  Ontdek Canon's imagePROGRAF-portfolio van grootformaat printers met gebruiksvriendelijke functies die briljante kwaliteit en productiviteit leveren voor elke werkomgeving.
 • varioPRINT 140
  Ontdek het assortiment tonerproductiepersen van Canon voor zwart-wittoepassingen, van de machtige TITAN tot middelgrote oplossingen en oplossingen op instapniveau die aan uw behoeften voldoen.
 • HULP NODIG?

  Wilt u met een vertegenwoordiger van Canon praten?