Canon op FESPA 2023

Canon heeft deelgenomen aan FESPA 2023 dat plaatsvond van 23 tot 26 mei 2023 in München, Duitsland. Bezoekers hebben inzicht gekregen in de trends en kansen in de branche en zich laten inspireren door baanbrekende toepassingen en nieuwe technologieën.

FESPA 2023

Het grote plaatje

Het zakelijke landschap verandert snel en het is van essentieel belang om de concurrentie voor te blijven om te kunnen groeien in de wereld van vandaag. U hebt zich al aangepast aan het versnelde tempo van verandering en nieuwe zakelijke kansen gevonden. Nu is het tijd om groter te denken en nieuwe manieren te vinden om in de toekomst te groeien.

We begrijpen dat u meer moet leveren dan alleen 'inkt op papier'. U moet een blijvende impact maken. Daarom hebben we bezoekers uitgenodigd uit om te ontdekken hoe ze opvallende printtoepassingen met meerwaarde kunnen aanbieden en klanten kunnen inspireren. Door nieuwe creatieve mogelijkheden, slimme technologieën en gestroomlijnde workflows te omarmen, kunt u de concurrentie een stap voor blijven. Samen hebben we het GROOTS gemaakt op FESPA 2023.

Hoogtepunten van de stand

Europees debuut van de Colorado M-serie

We hebben de gloednieuwe Colorado M-serie laten zien: onze volledig modulaire roll-to-roll UVgel-printer voor grootformaat graphics. Configureer het systeem naar uw behoeften en upgrade deze later naarmate het volume groeit. Er zijn veel opties beschikbaar, waaronder printen in gemengd glanzend/mat en witte inkt.

Op FESPA ontving de Colorado M-serie de EDP Award voor 'Best Roll-to-Roll Printer <170 cm' in de categorie printsystemen.

Wereldpremières

Op FESPA 2023 hebben we twee wereldpremières gedeeld met u, zodat u het niet alleen kunt maken, maar het ook GROOTS kunt maken.

We hebben de nieuwe Arizona 1300-serie met FLOW-technologie en PRISMAelevate XL geïntroduceerd op FESPA.

Opvallende toepassingen

We hebben printserviceproviders geïnspireerd om hun productaanbod uit te breiden door hen een scala aan printtoepassingen uit de praktijk te laten zien. Canon kan u ondersteunen bij het betreden van en het bloeien in snel groeiende professionele markten, zoals decor en verpakking. Zo kunt u nieuwe niveaus van innovatie bereiken en nieuwe, uitdagende toepassingen aanbieden.

Producten die te zien waren

Ontdek meer

Vragen?

Neem contact op met Canon voor meer informatie over FESPA 2023

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout