EVENEMENT

Future of Work & Libéma Open

Ontdek op donderdag 13 juni 2024 op het hoofdkantoor van Canon in ’s-Hertogenbosch hoe u in kunt spelen op een aantal belangrijke trends die van invloed zijn op de werkplek, uw organisatieprocessen en klantcommunicatie, en sluit vervolgens aan in onze VIP lounge bij het Libéma Open tennistoernooi bij Autotron in Rosmalen.
Tennistoernooi Libéma Open Rosmalen

Sluit aan bij een dag vol kennis en ervaring

Dit evenement biedt een unieke gelegenheid om te leren en te netwerken met gelijkgestemde professionals die geïnteresseerd zijn in de toekomst van de werkplek, het optimaliseren van organisatieprocessen en hun klantcommunicatie. Bovendien kunt u tijdens het evenement genieten van tennis op het hoogste niveau tijdens Libéma Open op donderdag 13 juni bij Autotron in Rosmalen, vergezeld van een hapje en een drankje.

Future of Work – Een weg naar meer efficientie en impact

Op donderdag 13 juni ontvangen we u graag op ons hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch. Jacco Leurs, Managing Director van Canon Benelux, heet u welkom en neemt u mee in actuele trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op uw organisatie en bedrijfsprocessen. Hierna kunt u deelnemen aan één van de drie break-outsessies, die elk ingaan op een onderwerp dat steeds belangrijker wordt in een moderne werkplek en uw bedrijfsstrategie: duurzaamheid, hyper-automation en het optimaliseren van uw klantcommunicatie.

Op het einde van de ochtend gaan we samen naar Libéma Open, het tennistoernooi in Rosmalen, om na te praten onder het genot van een hapje, drankje en de beleving van mooie tenniswedstrijden.

Programma donderdag 13 juni

10.00 uur

Ontvangst Canon hoofdkantoor ‘s-Hertogenbosch

10.30 uur

Future of Work - Trends en ontwikkelingen
Jacco Leurs, Managing Director Canon Benelux

10.50 uur

Break-out sessies
- In 4 stappen naar een duurzamere werkplek
- Uw eigen in-huis videostudio voor interne en externe communicatie
- Werk efficiënter door hyperautomation

11.30 uur

Vertrek naar Libéma Open, Autotron Rosmalen

12.00 uur

Lunch Libéma Open VIP Lounge

12.30 uur

Bezoek wedstrijden Libéma Open
Met hapjes en drankjes in de VIP lounge


Afhankelijk van de duur van de wedstrijden zal de laatste wedstrijd starten om 17.00 uur.

Break-out sessies

Tijdens het evenement worden er verschillende break-outsessies aangeboden, waarbij u kunt kiezen uit één van de volgende drie. Kies bij uw aanmelding welke break-out sessies uw voorkeur hebben, u wordt vervolgens bij één sessie ingedeeld op basis van beschikbaarheid.
Canon Camera

In 4 stappen naar een duurzamere werkplek

Leer hoe we als organisatie ons steentje kunnen bijdragen aan een duurzamere wereld. Melissa Fawan, sustainability manager van Canon Benelux, beschrijft hoe u in 4 stappen de Co2 voetafdruk van uw print- en documentomgeving kunt verlagen.

Uw eigen in-huis videostudio voor interne en externe communicatie

Video als onderdeel van klantcommunicatie is booming. Elke afdeling binnen uw organisatie heeft behoefte aan directe communicatie met haar doelgroep. Denk aan broadcasts vanuit de directie, HR-trainingsvideo’s, kennisclips voor het onderwijs en videomarketing voor op social media. Wij nemen u mee in de voordelen van een in-huis video studio. Een do-it-yourself studio waarmee je gemakkelijk zelf aan de slag kan. Daarnaast kan The Creative Hub van Canon helpen met ondersteuning van opnames en het creëren van content voor uw uitzendingen, zoals presentaties of animaties in uw eigen huisstijl.

Canon Camera
Canon Camera

Werk efficiënter door hyperautomation

Baanbrekende digitale technologieën transformeren organisaties, waardoor ze flexibeler worden en hun productiviteit verhogen. In een inspirerende sessie zal Ralph de Geest van Canon Information Management u laten zien hoe Canon’s expertise op het gebied van informatiemanagement wordt gecombineerd met toonaangevende technologieën om u te helpen uw zakelijke uitdagingen het hoofd te bieden. Rob van der Drift, accountmanager van Canon’s Competence Center, IRIS Nederland, zal uitleggen hoe u waarde kunt maximaliseren en risico’s kunt minimaliseren door innovatieve oplossingen voor contractbeheer. In de huidige snel veranderende zakelijke omgeving is procesoptimalisatie en het stroomlijnen van contractbeheer niet alleen een noodzaak, maar biedt ook een strategisch voordeel.

Mis het niet

Meld u aan voor een dag vol kennis en inspiratie:

Locaties

Hoofdkantoor Canon
Brabantlaan 2
5216 TV ‘s-Hertogenbosch

Libéma Open Autotron
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen

CONTACT

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op:

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout