Digitaal printen

Drievoudige investering
loont zich

Woman looks at photo prints from a display on top of high speed inkjet press

Commercieel printen voor veelzijdige ontwerpers

Solent Design Studio is een complete Print Service Provider. Dit familiebedrijf produceert een breed scala aan geprinte producten, zoals briefpapier, brochures, flyers, handleidingen, kalenders en boeken voor klanten in het zuiden van Engeland.

Two men stand back to back in front of Solent warehouse

Investeren in digitale technologie terug onder de aandacht

Solent Design Studio had zich toegelegd op printwerk in kleine oplagen, maar wist dat de digitale systemen van het bedrijf niet up-to-date waren. Het bedrijf moest het aanbod van zijn werk in kleine oplagen verruimen en het portfolio van toepassingen uitbreiden met nieuwe substraten, formaten en matte afwerkingen en daarbij overstappen van litho naar digitaal.

Na een gesprek met Canon-consultants en een bezoek aan de showroom, besloot Solent Design Studio te investeren in twee digitale kleurenprinters, de Canon imagePRESS C10000VP met een snelheid tot 100 ppm en een imagePRESS C750. Plus een VarioPrint 6160 voor printwerk in zwart-wit.

Man examines pages of photo prints from commercial printer

Digitale revolutie met hoogwaardige fotoprints

Dankzij de continue groei zijn de digitale activiteiten nu goed voor bijna de helft van de inkomsten van het bedrijf.

De enorme verbetering in kwaliteit betekent dat Solent Design Studio een aanzienlijk deel van zijn litho-werk kan migreren naar digitaal. Ook taken waarvoor intense effen kleuren, speciale kleuren en tinten nodig zijn. Dit houdt in dat de Studio nu nieuw werk in kleine oplagen kan aannemen. Iets wat voorheen niet mogelijk was vanwege de geringe runlengte op de litho-pers en de lage kwaliteit van de vorige printers.

Man crouches with hand on top of tall stack of matt finish printed pages


DE HELE ERVARING MET CANON WAS ABSOLUUT INSPIREREND, VANAF HET MOMENT DAT WE ER NAAR BINNEN LIEPEN.

Martin Reynolds,
Managing Director van Solent Design Studio

Nieuwe mogelijkheden - en meer

De productieprinters van Canon bieden Solent Design Studio fantastische uitvoerkwaliteit en uitgebreide mediaopties en daardoor tal van nieuwe mogelijkheden.

Het bedrijf kan nu bijvoorbeeld boeken in een liggend A4 formaat printen dankzij de optie voor het dubbelzijdig printen van banners van de imagePRESS C750. Bovendien kan 90% van de geproduceerde visitekaartjes nu geprint worden op de imagePRESS C10000VP, die nauwkeurige Pantone-kleurafstemming biedt en zeer kleine oplagen kan verwerken.

Nu het aantal klanten toeneemt, kan Solent Design Studio zich beter onderscheiden van de concurrentie dankzij een hogere uitvoerkwaliteit en een uitgebreid productaanbod.ONZE KLANTEN STAAN ECHT VERSTELD WANNEER WE LATEN ZIEN WAT WE NU DIGITAAL KUNNEN PRODUCEREN.

Ontdek hoe professionele printerservices uw bedrijf kunnen laten groeien

Praat met het team van Canon

Privacybeleid

Voornaam

Achternaam

Emailadres

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout