Verbeter uw bedrijfsprocessen met digitale transformatie

Maak uw bedrijfsprocessen slimmer met een tactische transformatiestrategie

DOWNLOAD HET WHITEPAPER

Maak een roadmap voor uw digitale transformatietraject

Inefficiëntie is de hoofdreden voor 53% van de digitale transformatieprojecten - ontdek hoe u uw organisatie kunt stroomlijnen

Download het whitepaper

Winding mountain road lit up brightly

Het verbeteren van uw bedrijfsprocessen

Het inzicht dat digitale transformatie niet iets is dat met één groot project kan worden bereikt en dat er ook niet van de ene dag op de andere een papierloos kantoor ontstaat, begint gemeengoed te worden. Organisaties die kiezen voor een stapsgewijs, beheersbaar traject, waarin processen en workflows voor digitalisering worden geïdentificeerd en geprioriteerd, zullen daarvan effectiever en efficiënter de vruchten plukken.

De meeste organisaties werken tegenwoordig met succes in een hybride omgeving, met een balans tussen digitale en analoge bedrijfsprocessen. Dus voordat u gaat investeren, dient u zich af te vragen wat de belangrijkste, gevoeligste en meest tijdrovende processen zijn. Veel van deze processen zijn te vinden op bijvoorbeeld de financiële afdeling.

Financiële transformatie

De financiële afdeling heeft een reputatie op het gebied van analoge processen en verouderde systemen. 88 procent van de financiële professionals geeft toe dat ze worstelen om de digitale doelen van de organisatie te halen. In een onlangs door Canon uitgevoerde enquête gaf 1 op de 3 respondenten verder aan dat zij de crediteuren- en debiteurenadministratie of leveranciersmanagement hebben gedigitaliseerd of geautomatiseerd.

Factuurverwerking

Waar te beginnen als u digitale transformatie op de financiële afdeling verweegt? Een van de eerste stappen is het evalueren van het factuurverwerkingsproces. Handmatige factuurverwerking is betrekkelijk algemeen, maar kan problemen opleveren voor de cashflow. Uit onderzoek is gebleken dat het percentage menselijke fouten bij handmatige factuurverwerking ligt tussen de 12 en 15 procent, ongeacht leeftijd of ervaring van het team. De beste oplossing hier is facturatie te automatiseren en workflows te stroomlijnen met geautomatiseerde processen voor de verwerking, validatie en matching van factuurgegevens.

Team huddle

Implementeren van een digitale postkamer

Naast administratieve en financiële processen (bijv. de facturatie), is de algehele afhandeling van inkomende post een belangrijke graadmeter of uw documentprocessen efficiënt zijn. De efficiëntie van inkomende postprocessen wordt bepaald door de manier waarop inkomende post wordt verwerkt, beheerd en opgeslagen. Zonder het juiste systeem is het sorteren van post tijdrovend, is de kans op fouten groter en kan niet worden nagegaan wie de post heeft gezien of wanneer. Het implementeren van een digitale postkamer zorgt ervoor dat binnen een paar uur alle binnenkomende post automatisch wordt geregistreerd, geïdentificeerd, gevalideerd en met relevante indexgegevens verzonden naar de juiste systemen of mensen. Via deze processen kan een digitale postkamer de operationele kosten verlagen en de klantenservice verbeteren.

Organisaties kunnen ondervinden dat verschillende afdelingen of functies in verschillende fasen van digitale ontwikkeling zitten en de processen daarbinnen ook variëren in maten van digitalisering. De sleutel tot verbetering van de bedrijfsprocessen van een organisatie is niet gericht op het bereiken van een eindbestemming van een papierloos kantoor, maar een slimme hybride oplossing die een evenwicht bereikt tussen handmatige, digitale en geautomatiseerde processen die ideaal is voor de organisatie in zijn digitale transformatie.

Maak uw digitale transformatie to een succes met Canon's whitepaper

Gerelateerde oplossingen

Ontdek meer

Ontdek hoe u uw digitale transformatietraject kunt starten samen met Canon

CONTACT OPNEMEN

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

Voornaam

Achternaam

Emailadres

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout