Canon Connected Hero

Canon Connected

Beleef de wereld van de fotografie, het maken van films en printwerk opnieuw via de creatieve Canon community.

Waar draait het allemaal om?

Zoals ons leven is veranderd, is ook onze manier van werken en het uiten van onze creativiteit veranderd. Maar als we een uitdaging zien, behandelen we die als een uitnodiging om de wereld op een nieuwe manier te bekijken, als een kans om anders te gaan denken. 
 
Sluit je aan bij de Canon Ambassadors, community en expert die hun eigen creativiteit uitdagen, zodat ze zich aan kunnen passen aan de steeds veranderende wereld, en help de Canon Connected community te ontwikkelen, te informeren en te vermaken.

Canon Connected-video's

Dit zijn de hoogtepunten uit de Canon Connected-serie.

Abonneer je op Canon Europe op YouTube als je als eerste de nieuwste video's wilt bekijken.

Bekijk het allemaal op YouTube

Canon Talks at Home

Laat je inspireren door talks voor en door de communtity, van creatieve fotografie bij jou thuis tot tips over hoe je kunt groeien op social media.

Bekijk het nu

Canon_Talks_at_Home

Meer tips, trucs en inspiratie

Kom meer te weten via de gemeenschap van Canon Ambassadors, professionele fotografen en filmmakers, en inspirerende creatievelingen in deze verhalen en tutorials.

Fotografie

Films maken

Printen

Een Canon-account maken

Registreer je Canon-producten en ontvang relevante firmware-updates en meld je aan voor periodieke berichten van Canon om aanbiedingen, nieuws, tips en tutorials en relevant nieuws over producten te ontvangen.

MAAK NU VERBINDING

Wellicht vind je dit ook interessant...