Onderwater- en waterdichte camera's

Als het erop aankomt verbazingwekkende opnamen te maken van outdoor activiteiten, heb je de beste waterdichte camera nodig die er voor die taak beschikbaar is: de robuuste PowerShot D30. Je kunt er met iedere compatibele Canon-camera ook voor kiezen een waterdichte camerabehuizing te gebruiken, om onderwateropnamen te kunnen maken en je camera te beschermen tegen zand, zee en sneeuw.

Speciale robuuste camera's versus waterdichte camerabehuizingen

De robuuste PowerShot D30-camera

De PowerShot D30 is ideaal voor diegenen die regelmatig behoefte hebben aan de robuuste eigenschappen van een sportcamera. De camera is waterbestendig tot op een diepte van 25 meter, schokbestendig en bestand tegen vrieskou. En is daardoor geschikt voor de meest uitdagende buitenactiviteiten, van snowboarden tot bergbeklimmen en diepzeeduiken. Hij is bovendien bestand tegen kinderhandjes en kan tegen de hardhandigheid waarmee kinderen tijdens familieavonturen soms met een camera omgaan.

Gebruik een waterdichte camerabehuizing met een compatibele camera

Bij elke compatibele Canon-camera kun je een waterdichte camerabehuizing gebruiken om tot op 40 meter diepte opnamen te kunnen maken. Dat is dieper dan nodig is bij snorkelen en duiken. Bovendien heb je altijd eenvoudig toegang tot alle bedieningselementen. Dit is ook een uitstekende manier om de camera tegen water, zand en sneeuw te beschermen; ideaal dus voor op het strand of bij het zwembad, maar ook voor wintersportactiviteiten.

Waarom een onderwatercamera van Canon?

Duurzaam ontwerp

De PowerShot D30 is waterdicht tot op een diepte van 25 meter, schokbestendig tot valpartijen van een hoogte van 2,0 m¹ en kan tegen temperaturen van wel -10 °C – ideaal voor de meest uitdagende avonturen. Canon's waterdichte camerabehuizingen zijn waterdicht tot op een diepte van 40 meter en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Dit komt door de stevige constructie van polycarbonaat en het scharniermechanisme van roestvrijstalen veren. Er is zelfs ooit een onbeschadigde geheugenkaart in een PowerShot compactcamera in de oceaan teruggevonden, die daar zes jaar had gelegen².

Volledig handmatige bediening

Met Canon's waterdichte camerabehuizingen kun je alle bedieningselementen van de camera eenvoudig bedienen, zodat je al die verbazingwekkende kleuren onder het wateroppervlak nauwkeurig kunt vastleggen. Met de directe toegang tot kenmerken als witbalans of onderwatermodus kun je snel kleuren aanpassen aan de wisselende lichtniveaus onder water, zodat je de beste diepzeebeelden kunt maken.


Zonder onderwatermodus


Met onderwatermodus

Uitstekende prestaties bij weinig licht

Maak fantastische onderwateropnamen met Canon's innovatieve HS System: een exclusieve combinatie van een zeer gevoelige sensor en een krachtige DIGIC-processor. HS System blinkt uit bij weinig licht (kenmerkend voor onderwateromgevingen) waardoor het eenvoudig is om vanuit de hand de natuurlijke atmosfeer van de onderwaterwereld vast te leggen in beelden van een superieure kwaliteit met minder ongewenste ruis.


Zonder HS System³


Met HS System³

¹ De testmethodes voor de schokbestendigheid zijn uniek voor dit apparaat en bieden geen garantie tegen beschadiging van of storingen in het product.

² http://www.dpreview.com/news/2013/03/26/camera-lost-in-ocean-reunited-with-owner

³ Nagebootste afbeelding dient enkel ter illustratie.

Houd er rekening mee dat niet alle functies op alle producten beschikbaar zijn.