RF24-105mm F4-7.1 IS STM Lifestyle
alt text goes here

PROFITEER VAN CASHBACK OP COMPATIBELE LENZEN*

Deze Lens Reward promotie is geëindigd op 1 april 2021.

Als je vóór 1 april 2021 een deelnemende camera hebt aangeschaft, kan je je cashbackvoordeel claimen met de aanschaf van geselecteerde lenzen.

Volg je claim

*Algemene voorwaarden zijn van toepassing

Hoe kun je je cashbackvoordeel claimen

step01 step01

Stap 1

Schaf een in aanmerking komende camera aan vóór 1 april 2021.

Step 02 Step 02

Stap 2

Schaf een geselecteerde lens aan binnen de gestelde periode: 3 maanden voor EF-lenzen en 12 maanden voor RF-lenzen. Deze periode geldt vanaf de aanschafdatum.

Step 02 Step 02

Stap 3

Klik op claim-link, vul het formulier in en upload het bewijs van aankoop.

Step 04 Step 04

Stap 4

Ontvang nadat je claim is goedgekeurd binnen 28 dagen een cashback!

Geselecteerde EF Lenzen

Aankoopperiode van 3 maanden

Geselecteerde RF-lenzen

Aankoopperiode verlengt met 12 maanden

Kom in aanmerking voor maximaal 3 RF-lenzen per camera

Veelgestelde vragen

PAYMENT:

V: Wanneer ontvang ik mijn cashbackbetaling?

Canon streeft ernaar de bankoverschrijving te voldoen binnen 28 dagen na ontvangst van een geldige cashbackclaim met ondersteunende documenten. Nadat je claim is gevalideerd, ontvang je een e-mail om te bevestigen dat er geen verdere documentatie meer nodig is en dat je claim binnen 28 dagen wordt verwerkt. Je kunt je claim via Canon's Claim Tracker hier op elk gewenst moment bekijken, met behulp van het unieke referentienummer van je claim (dit staat rechtsboven in de bevestigingse-mail die je hebt ontvangen na het indienen van je claim).

V: Hoe weet ik of mijn claim is vertraagd vanwege onjuiste of ontbrekende gegevens?

Er zijn 2 opties: 
  1. Je kunt hier snel de status van je claim controleren en het referentienummer van je claim invoeren (dit staat rechtsboven in de bevestigingse-mail die je hebt ontvangen na het indienen van je claim).
  2. Klik hier voor meer informatie of als er een probleem is met je claim en gebruik de persoonlijke aanmeldgegevens die je eerder van Canon per e-mail hebt ontvangen. 

V: Hoe wordt de betaling op mijn bankrekening weergegeven?

Cashback-betalingen worden uitgevoerd door Canon's externe provider en betalingen bevatten altijd de referentie 'Canon'. Controleer je bankrekening voor deze referentie.

V: Waarom brengt mijn bank kosten in rekening voor het overmaken van geld?

Canon zal het exacte bedrag van de cashback in de lokale valuta overmaken zoals is geadverteerd en probeert waar mogelijk lokale banken te gebruiken om kosten voor de begunstigde te voorkomen. Canon kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor extra kosten die je bank in rekening brengt. Neem contact op met je bank als dit zich voordoet.

V: Hoe weet ik wanneer de betaling wordt uitgevoerd?

Zodra je claim is gevalideerd, regelt Canon de betaling van de cashback en ontvang je een e-mail met de mededeling dat het geld op je rekening staat. Je kunt de status van je claim hier snel controleren door het referentienummer van je claim in te voeren.

V: Ik heb mijn product met mijn creditcard betaald, waarom kan ik het cashbackbedrag dan niet ontvangen op diezelfde creditcard?

Canon-cashbackbetalingen kunnen uitsluitend worden uitgevoerd via bankoverschrijving naar het bankrekeningnummer dat bij de registratie is opgegeven.

V: Moet ik belasting betalen of kan ik btw terugvragen bij een cashbackactie?

Je bent zelf als enige verantwoordelijk voor het betalen van belastingen die volgens de wet moeten worden betaald. Canon kan geen advies geven over belastingteruggaveprocedures. Vraag dit na bij je lokale belastingdienst.


CASHBACKPROCES:

V: Welke bestandsindelingen kunnen worden gebruikt voor het uploaden van mijn aankoopbewijs als ik mijn cashback claim indien en zijn er beperkingen met betrekking tot de bestandsgrootte?

Je kunt alleen JPG-, TIF- en PDF-bestanden uploaden en je bestand mag niet groter zijn dan 4 MB.
Raadpleeg de video 'Je documenten uploaden' op het registratieformulier voor meer informatie hierover.
Je kunt je niet aanmelden voor cashback via de post, de actie is alleen online geldig.

V: Wat moet ik doen als één of meer van mijn geregistreerde bankgegevens zijn gewijzigd ten opzichte van mijn eerste registratie voor actie en ik deze gegevens wil updaten?

Je kunt je bankgegevens op elk moment hier updaten. Gebruik hiervoor de inloggegevens die je via de e-mail hebt ontvangen.
Houd er rekening mee dat als de vervaldatum van de betaling bijna is verstreken, je onmiddellijk contact moet opnemen met Sales Promotion via e-mail: cashback@claim-lookup.com of telefonisch: +31 20 721 9103.

V: Ik heb een Canon-product besteld binnen de voor de actie opgegeven periode, maar het product zal pas na de geldige actiedatum worden verstuurd/bezorgd. Kan ik me nog steeds aanmelden voor de actie?

Bewaar de bestelbevestiging die je hebt gekregen (die binnen de actieperiode valt) en upload deze samen met je factuur wanneer je de cashbackregistratie invult. Er geldt een termijn van één maand na de laatst toegestane aankoopdatum waarin je je documenten kunt verstrekken.

V: Ik wist niet van deze actie en heb een paar weken voor of na de actieperiode een product aangeschaft. Kan Canon een uitzondering maken en een terugbetaling goedkeuren voor mijn aankoop?

Helaas kun je alleen aanspraak maken op de actie als je product is aangeschaft binnen de datums die zijn vastgelegd in de Algemene voorwaarden.

V: Wat wordt als aanvaardbaar bewijs van aankoop beschouwd?

In de winkel: Canon heeft een kopie van je aankoopbewijs nodig, met daarop de datum van aankoop, productnaam en verkoper. Online: Canon heeft een kopie van je aankoopbewijs nodig (geen bestel- of verzendbevestiging). Op het aankoopbewijs moeten de datum van aankoop, productnaam en verkoper staan.

V: Welke transacties/producten zijn uitgesloten van deze cashbackactie?

Kort samengevat zijn de uitsluitingen onder meer:
1. Klik hier voor een lijst met producten die wel in aanmerking komen voor de actie
2. Producten die gekocht zijn buiten de promotieperiode of landen waarin de promotie geldt
3. Tweedehands producten, gereviseerde of herstelde producten of producten die imitatieproducten zijn of die inbreuk maken op de intellectuele-eigendomsrechten van de Canon Group van bedrijven (dit geldt voor, maar is niet beperkt tot, parallelle/'grijze' Canon-producten die met korting buiten de bedoelde markten worden verkocht). Kijk hier voor meer informatie.
4. Producten die buiten de EU zijn aangeschaft.
5. Producten die zijn aangeschaft bij externe verkopers op Amazon of eBay.
Volledige uitsluitingen worden vermeld in de Algemene voorwaarden.

V: Wat wordt er op het online aanvraagformulier bedoeld met 'payment option' (betaaloptie)?

Dit verwijst naar de manier waarop je het product oorspronkelijk hebt gekocht.

V: Waar staat het serienummer van het product?

Klik om het serienummer te vinden op deze link. Daar zie je waar het nummer voor je product(en) te vinden is. Verwar het serienummer niet met de EAN-/barcode. Het serienummer bevindt zich op de body van het product.


PROBLEEMOPLOSSING:

V: Waarom kan ik me niet op het klantportal aanmelden om mijn claim te volgen?

Hier kunnen verschillende redenen voor zijn: 

  • Gebruik de aanmeldgegevens die Canon heeft gemaild op het moment dat je je claim hebt ingediend. Als je geen e-mail hebt ontvangen, controleer dan of deze niet bij je ongewenste e-mail terecht is gekomen. 
  • De aanmeldgegevens zijn hoofdlettergevoelig. Voer deze dus exact in (met hoofd- en kleine letters). 
  • Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je hier je wachtwoord opnieuw instellen

V: Welke dealers doen mee aan deze actie? Waar kan ik een camera kopen?

Het gedeelte verkooppunten vind je hier