Lenzen voor spiegelreflexcamera's

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM

Ideaal voor fotografen die een enkele lens willen meenemen op locatie. Deze lens levert verbluffende beeldkwaliteit met geavanceerde beeldstabilisatie.

De perfecte lens voor

Canon Camera

Voor kwaliteitsopnamen die indruk maken

De gespecialiseerde lenselementen zorgen voor een hoge beeldkwaliteit in het volledige zoombereik door zichtbare vertekening te minimaliseren. De geïntegreerde geavanceerde Air Sphere Coating beschermt tegen overstraling en reflecties wanneer je fotografeert in omgevingen met onvoorspelbaar natuurlijk licht.

Groot zoombereik met constant grootste diafragma

Wissel snel tussen groothoek-, standaard- en telebrandpunten terwijl het grootste diafragma van f/4 behouden blijft.
Canon Camera

Scherpe beelden, zelfs bij weinig licht

Image Stabilizer gaat bewegingsonscherpte tegen, zodat je kunt werken met sluitertijden die tot wel 4 stops langer zijn dan normaal.

Veelzijdig met video

De EF 24-105mm f/4L IS II USM is even goed te gebruiken voor video-opnamen als voor fotografie en biedt brandpuntsafstanden in een compact pakket die voor een scala aan onderwerpen geschikt zijn. De geavanceerde autofocus zorgt voor snelle, professionele en bijna geluidloze scherpstelovergangen en vloeiende focus tracking, met mogelijkheid voor handmatige aanpassing.

Canon Camera

Ook in lastige situaties gewoon doorwerken

De EF 24-105mm f/4L IS II USM heeft het nieuwe uiterlijk van de lenzen van de L-serie. Deze robuuste constructie is gebouwd voor intensief professioneel gebruik en heeft een grote bestendigheid tegen schokken en trillingen.

Moet ik upgraden?

De EF 24-105mm f/4L IS II USM vervangt de EF 24-105mm f/4L IS USM en zal de nieuwe standaardlens worden voor vele professionele en enthousiaste fotografen.
Canon Camera

Optisch systeem

Het optische ontwerp van de EF 24-105mm f/4L IS II USM is een update van de vorige versie en biedt een verbeterde resolutie en beeldvullende scherpte in het volledige zoombereik.

Verbeterde beeldstabilisatie

Een nieuw ontworpen Image Stabilizer-unit geeft het effect van een sluitertijd van 4 stops sneller, vergeleken met de 2,5 stops van de EF 24-105mm f/4L IS USM.

Canon Camera

Groothoeklenzen

Krijg een wijdere zichthoek en leg nog meer op beeld vast met Canon's assortiment aan groothoeklenzen.

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM
Beoordelingen en recensies

Accessoires

Gerelateerde producten