TIPS VOOR HET PRINTEN

Toon, geef, geniet: laat je creativiteit de vrije loop met Canon Photo Cube

Maak kennis met Photo Cube: de perfecte manier om je favoriete foto's te personaliseren, te bewaren, tentoon te stellen en cadeau te doen.
Een Canon Photo Cube staat op een dressoir naast fotolijsten, een vaas en andere fotoprints.

Of het nu gaat om het vastleggen van de mijlpalen van onze kinderen, het vastleggen van die perfecte zonsondergang toen je op vakantie was of het vereeuwigen van een belangrijke vriendschap, we maken bijna allemaal voortdurend foto's en creëren herinneringen. Maar vaak blijven onze favoriete foto's opgeslagen op een camera, geheugenkaart of in de cloud, of worden ze geprint en gaan ze verloren in de chaos in huis.

Door fysieke kopieën van je foto's te maken, maken ze deel uit van je omgeving, krijgen ze de aandacht die ze verdienen en kun je door speciale herinneringen bladeren met vrienden of ze op een prominente plaats tentoonstellen zodat ze elke keer weer voor een glimlach zorgen als je erlangs loopt. De Canon Photo Cube is speciaal ontworpen om je foto's veilig en gemakkelijk te bekijken, en biedt niet alleen de perfecte opslagoplossing, maar ook veel mogelijke manieren om creatief te worden en je dierbare momenten te laten zien.

Wat is Canon Photo Cube?

De Canon Photo Cube is een leuke manier om vierkante foto's te bewaren die alle generaties aanspreken en waarmee je een draagbaar fotoalbum kunt maken waar het hele gezin van kan genieten - of het nu gaat om retroprints uit je jeugd of modernere foto's van sociale media.

De Photo Cube kan overal in huis worden neergezet en deel uitmaken van het interieur, of kan een attent, persoonlijk fotocadeau zijn voor een speciale persoon. Met een aantal verschillende pakketten en optiesis er altijd iets om aan een breed scala aan behoeften te voldoen.

Het Value Pack

Naast een Canon Photo Cube Value Pack staat een pakket met papier en inktcartridges.

De Canon Photo Cube is 14 x 13,9 x 13,5 cm en is ontworpen voor het opslaan van vierkante foto's van 12,7 x 12,7 cm. Het is het perfecte formaat om thuis op een creatieve manier foto's tentoon te stellen, of hij nu op een nachtkastje, boekenplank of schouw staat. Daarnaast is hij licht genoeg om gemakkelijk op te tillen en de foto's van dichtbij te bekijken.

Voor degenen die inspiratie nodig hebben om hun favoriete foto's te printen en op een leuke manier te bewaren, wordt het Canon Photo Cube Value Pack geleverd met een aantrekkelijke rode bewaardoos waarmee je je foto's gemakkelijk kunt ordenen en bekijken. De doos fungeert ook als een geweldige cadeauverpakking om mooie herinneringen te delen met familie en vrienden.

Je kunt het Photo Cube Value Pack kopen met zwarte- en kleureninktcartridges van Canon, afhankelijk van je PIXMA TS-printermodel (PG-560/CL-561 PIXMA FINE- of PG-540/CL-541 PIXMA FINE-cartridges), en met 40 vel vierkant glanzend fotopapier, zodat je je foto's kunt printen en bewaren zodra je de doos opent.

Het Creative Pack en Frame

Een Canon Photo Cube Creative Pack, met de zijkanten versierd met familiefoto's, staat naast een selectie vierkante fotoprints.

Het maken van een persoonlijk cadeau is een geweldige manier om iemand te laten zien dat je om hem of haar geeft, en de Canon Photo Cube biedt eindeloze mogelijkheden om een glimlach op het gezicht van je dierbaren te toveren. Het zou het perfecte jubileumcadeau kunnen zijn, versierd met foto's van familiemomenten en gevuld met nog meer favoriete herinneringen.

Als je nog verder wilt gaan in het personaliseren, biedt het Canon Photo Cube Creative Pack de mogelijkheid om de doos zelf te versieren door je favoriete vierkante foto's aan de zes zijden te bevestigen. Het biedt meerdere mogelijkheden om je foto's in je huis tentoon te stellen of een cadeauverpakking te maken die nog unieker is.

Net als bij het Value Pack kun je kiezen uit zwarte- en kleureninktcartridges en 40 vel glanzend fotopapier. Je kunt ook een Photo Cube Frame toevoegen: een magnetisch fotoblok van acryl dat een moderne twist geeft aan de traditionele fotolijst. Het frame blijft zelf rechtop staan en kan dus overal worden geplaatst. Je kunt aan elke kant een andere foto laten zien. Je kunt eenvoudig van foto wisselen als het tijd is voor iets anders. Steek gewoon een andere afbeelding in je Photo Cube en leg de oude terug in de doos om deze veilig te bewaren.

Je Canon Photo Cube gebruiken

Een laptop staat open op een bureau met de Canon Easy-PhotoPrint-software op het scherm, Canon-papier aan de linkerkant en een Canon-printer aan de rechterkant.

Voordat je je afbeeldingen print, kun je net zo creatief zijn als je zelf wilt met Canon's apps om tekst, frames, patronen of andere finishing touches toe te voegen. Canon Easy-PhotoPrint Editor is een geweldige plek om te beginnen en is compatibel met PIXMA- en MAXIFY-printers.

Geprinte foto's liggen naast een Canon-printer, terwijl een hand een telefoon vasthoudt waarop een foto wordt weergegeven.

Een idee om alles uit je Canon Photo Cube te halen is om deze te gebruiken als leuk alternatief voor een traditioneel vakantiealbum. Je kunt je favoriete foto's gebruiken om de buitenkant van de doos te versieren en al je andere herinneringen in de doos bewaren om er doorheen te bladeren of te laten zien aan familie en vrienden.

1. Kies op je laptop, tablet of smartphone de foto's die je wilt printen. Je kunt je Canon Photo Cube gebruiken om vakantiefoto's te bewaren en te laten zien, als een steeds veranderend familiealbum of als verjaardagscadeau. Denk na over welke foto's het beste bij jouw behoeften passen.

2. Als je extra creatieve accenten of een persoonlijk tintje wilt toevoegen, kun je een van Canon's print-apps gebruiken om de laatste details aan je ontwerpen toe te voegen. Zo kun je met Canon Easy-PhotoPrint Editor tekst, frames of symbolen toevoegen.

3. Je Photo Cube-pakket wordt geleverd met vierkant glanzend fotopapier. Leg dit in je compatibele Canon-printer, zoals een printer uit de Canon PIXMA TS5150-serie, en print de definitieve foto's.

4. Als je het Creative Pack hebt, kies je zes van je favoriete afbeeldingen of de afbeeldingen waarvan je denkt dat ze de meeste indruk maken en plak je ze op de buitenkant van je Photo Cube.

5. Plaats de rest van de foto's in de Photo Cube zodat je ze veilig kunt bewaren.

6. Als je het Creative Pack met Photo Cube Frame hebt, selecteer je een afbeelding en steek je deze in de fotolijst. Vergeet niet dat je twee foto's met de ruggen tegen elkaar in de lijst kunt doen, zodat er aan beide zijden een andere afbeelding wordt weergegeven.

7. Nu kun je je Photo Cube en Frame in huis neerzetten of aan iemand anders geven.

Wees creatief met unieke ideeën om je Photo Cube tentoon te stellen

Een Canon Photo Cube met foto's van een kinderfeestje aan de zijkanten staat op een oppervlak naast andere foto's en spulletjes.

Het kan moeilijk zijn om te bepalen welke kostbare momenten van de beginjaren van je kinderen je wilt laten zien in de frames, maar met de Canon Photo Cube kun je meerdere foto's tegelijk neerzetten en meerdere foto's bewaren. Kinderen kunnen genieten van hun eigen doos vol herinneringen die ze erbij kunnen pakken wanneer ze maar willen.

Een Canon Photo Cube met vakantie- en reisfoto's aan de boven- en zijkanten staat op een oppervlak naast een selectie andere foto's.

Een Photo Cube met vakantiefoto's is een geweldige manier om een speciale reis te onthouden en kan een geweldig cadeau zijn voor een partner.

Er zijn talloze creatieve manieren waarop je de Canon Photo Cube kunt gebruiken als een leuk knutselproject voor jezelf of voor het hele gezin. Een kind kan hem versieren als onderdeel van het huiswerk voor school en zijn/haar creatieve vaardigheden laten zien. Hij kan deel uitmaken van een mindfulness-oefening, waarbij met Canon-apps mantra's worden toegevoegd aan foto's en ze uit de doos kunnen worden gehaald voor dagelijkse inspiratie.

Als je de app gebruikt om foto's van gedenkwaardige momenten - zoals feesten, bruiloften of reisavonturen - te laten zien en te bewaren, kun je die ervaringen opnieuw beleven en delen met de mensen om je heen. Je Photo Cube kan een prominente plaats innemen op een plank of schouw, of je kunt hem op een salontafel plaatsen waar gasten en familieleden hem kunnen bekijken. Het is een geweldige manier om gesprekken te starten en herinneringen op te halen.

Maak een persoonlijk cadeau

Twee Canon Photo Cubes staan op een rood oppervlak en zijn omringd door andere fotoprints.

Het Canon Photo Cube Frame is een handige optionele toevoeging in het Creative Pack, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt om je foto's met trots te laten zien. In een tijdperk waarin de meeste foto's alleen als opgeslagen bestanden of op socialemediapagina's bestaan, kun je je herinneringen een plekje in huis geven met de Photo Cube. Hiermee kun je je foto's makkelijk bewaren en wanneer je maar wilt wisselen.

De Canon Photo Cube is een geweldig fotocadeau voor een speciale gelegenheid, waarbij je dierbaren laat weten wat je belangrijk vindt en ze iets persoonlijks geeft dat ze kunnen koesteren.

Canon Creative Park heeft een aantal sjablonen ter inspiratie, waaronder opties als aandenkens aan bruiloften of geboortes. Misschien is een geliefde ver weg en wil je je favoriete herinneringen delen, of gaat je tiener naar de universiteit en kan een Photo Cube met foto's van thuis ervoor zorgen dat hij of zij zich niet alleen voelt.

Het kan ook een attente keuze zijn voor een speciaal jubileum of het perfecte cadeau vol schattige portretten van huisdieren voor een kattenliefhebber. Bovendien is de vorm van de Photo Cube gemakkelijk in te pakken, je hoeft niet te stoeien met lastige hoeken.

Kies de juiste optie voor jou en je printer

Een Canon Photo Cube staat op een bureau met daarnaast een Canon-printer, planten, fotolijsten en andere spulletjes.

Er zijn een aantal verschillende pakketten beschikbaar, waaronder opties met papier én inkt, zodat je je foto's kunt printen zodra je de doos opent. Selecteer je favoriete foto's op je smartphone en print ze via de Canon PRINT-app of stuur ze vanaf je computer naar je Canon-printer.

De Canon Photo Cube is ontworpen voor het tentoonstellen van vierkante afbeeldingen en werkt met elke Canon-printer die compatibel is met Canon's vierkante fotopapier. Als je een Value Pack of Creative Pack aanschaft dat inktcartridges bevat, moet je ervoor zorgen dat deze geschikt zijn voor jouw printer.

Canon Photo Cube Value en Creative Packs met PG-560/CL-561 PIXMA FINE-inktcartridges en vierkant PP-201 Glossy II Photo Paper Plus-papier zijn geschikt voor een reeks Canon-printers, waaronder de printers uit de Canon PIXMA TS7450a-serie en de PIXMA TS5350a-serie.

Canon Photo Cube Value en Creative Packs met PG-540/CL-541 PIXMA FINE-inktcartridges en vierkant PP-201 Glossy II Photo Paper Plus-papier zijn geschikt voor de printers uit de Canon PIXMA TS5150-serie.

Als je kiest voor het Canon Photo Cube Creative Pack dat wordt geleverd met vierkant PP-201 Glossy II Photo Paper Plus-papier en het Photo Cube Frame zonder inktcartridges, is het compatibel met alle bovengenoemde modellen, plus de volgende printers:PIXMA G550, PIXMA G650, PIXMA G7050, PIXMA TS705a, PIXMA TS3150-serie, Canon PIXMA TS3350-serie, PIXMA TS3450-serie, PIXMA TS5350-serie, PIXMA TS6350-serie, PIXMA TS6350a-serie, PIXMA TS8350-serie, PIXMA TS8350a-serie, PIXMA TS9550-serie, MAXIFY GX3050, GX4050, GX5050, GX6050 en GX7050.

De Canon Photo Cube biedt een talloze opties om je favoriete foto's te bewaren en te laten zien, met een heleboel manieren om de band met je familie en vrienden te versterken, je interieur op te vrolijken of de dag van een dierbare op te fleuren.Geschreven door Kat Halstead

Gerelateerde producten

 • Inkjetprinters

  Plus Glossy II PP-201

  Canon's Photo Paper Plus Glossy II is het perfecte fotopapier voor superieure fotoprints met een glanzende afwerking. Dit hoogwaardige papier is perfect voor digitale foto's en extra prints.
 • Printers voor thuis

  PIXMA TS5150-serie

  Compacte, betaalbare en connected All-in-One waarmee het hele gezin eenvoudig kan printen en scannen.
 • Printers voor thuis

  PIXMA TS5350a-serie

  Laat je designstijl zien met de veelzijdigheid van de PIXMA TS5350a-serie, interessante en creatieve apps en probleemloze smartphone-verbindingen
 • Printers voor thuis

  PIXMA TS7450a Series

  Een stijlvolle All-in-One printer met verschillende creatieve printmogelijkheden en ADF-technologie om meerdere vellen gemakkelijker te kopiëren en te scannen.
 • Printers voor thuis

  PIXMA TS3350-serie

  Multifunctionaliteit met uitstekende connectiviteit, printen zonder witrand en optionele XL-cartridges - en dat alles voor een betaalbare prijs.
 • PIXMA 650

  Printers voor thuis

  PIXMA G650

  De PIXMA G650 is de eerste multifunctionele printer in de PIXMA G-serie met zes navulbare tanks voor dye-inkt. Deze printer combineert kwalitatief ongeëvenaarde fotoprints met de mogelijkheid om zeer voordelig grote volumes te printen.
 • Gerelateerde artikelen

 • PRINTEN

  De beste Canon-printers voor foto's

  Of je je foto's nu inlijst, in een plakboek plakt of als een sticker overal op wilt plakken: vind de printer die het beste bij je creatieve wensen past.

 • UITRUSTING

  Maak kennis met de Canon Speakerlamp ML-A

  Combineer stijl en functionaliteit met deze alles-in-één Bluetooth speakerlamp, die zowel productiviteit als ontspanning kunnen bevorderen.

 • PRINTEN EN KNUTSELEN

  De beste tips & tricks voor attente knutselcadeaus van papier

  Ontdek hoe je betekenisvolle cadeaus maakt met Canon's Creative Park en je PIXMA-printer.

 • FAMILIEFOTOGRAFIE

  11 tips voor familiefotografie

  Ontdek tips en tricks voor het vastleggen van schitterende familieportretten met Canon Ambassador Helen Bartlett.