CANON XF605

Flexibele opnamen

Broadcastvriendelijke opname-indelingen

De XF605 ondersteunt 4K UHD 59,94p/50,00p 4:2:2 10-bits opnamen met Canon's betrouwbare, op MXF gebaseerde XF-AVC, en ook veelzijdige MP4-indelingen.

Verbeterde opnamemodussen

Benut het volledige creatieve potentieel van de XF605 met verschillende opnamemodussen. Je kunt in de opnamestand Slow motion & versneld clips opnemen met beeldsnelheden tot 120P in FHD, ideaal voor actiescènes en verbluffende slowmotion. Mis nooit meer een moment met de vooropnamestand, ontdek stop-motionanimaties met frameopnamen en maak met intervalopnamen eenvoudig timelapse-video's op de camera.

XF605

In de XF605 zijn de bestandsopties voor voorkeuze-instellingen uitgebreid. Er zijn drie BT.709-varianten (normaal, breed, standaard) en de opties EOS Standaard en EOS Neutraal voor meer flexibiliteit voor je producties.

Gebruikers kunnen ook hun eigen 3D LUT's naar de camera uploaden door Look Files voor interne opnamen te maken, die samenwerken met de bestaande voorkeuze-instellingen.

Veelzijdige opnamemogelijkheden op twee SD-kaarten

Door de twee UHS-II SD-kaartsleuven zijn er meer opnameopties mogelijk, bijvoorbeeld het gelijktijdig opnemen met verschillende bestandsindelingen, resoluties en kleursampling. De XF605 introduceert ook een nieuwe optie voor gelijktijdige geluidsopnamen, waarmee geluidsbestanden voor transcriptie op de ene kaart kunnen worden opgeslagen terwijl de hoofdvideo op de andere wordt opgenomen.

NU AANMELDEN

Laat weten dat je geïnteresseerd bent in de Canon XF605

Ontvang als een van de eersten het laatste nieuws over de Canon XF605, Canon-aanbiedingen, tips, tutorials, nieuwsberichten en uitnodigingen voor lokale evenementen.

Gerelateerde artikelen

  1. De vormgeving van de Canon XF605 in deze foto's en videocontent kan afwijken van het commerciële product.