CANON XF605

Bediening op afstand en netwerkfunctionaliteit

De XF605 is voorzien van 12G-SDI-, Wi-Fi- en Ethernet-connectiviteit die IP-streaming in H.264 ondersteunt, wat ideaal is voor live streaming.

USB-video-output

De XF605 is de eerste professionele videocamera uit de XF-serie die video-output (UVC) via een USB-C-aansluiting ondersteunt en kan dus ook als webcam worden gebruikt. USB PTP wordt ook ondersteund, zodat bestanden van de camera naar een computer kunnen worden geïmporteerd.

Afstandsbedieningsfuncties

De XF605 is compatibel met allerlei verschillende bekabelde en wireless afstandsbedieningen. De camera ondersteunt de multifunctionele Canon RC-V100-afstandsbediening en de nieuwe Browser Remote, die is geoptimaliseerd voor situaties waarin één gebruiker filmt via een smartphone of tablet. Compatibele afstandsbedieningen zoals de RC-IP100 kunnen ook worden gebruikt om de XF605 te bedienen als onderdeel van een opstelling met meerdere Canon PTZ-camera's en/of bepaalde Cinema EOS-camera's.

XF605

Gebruik de Content Transfer Mobile-app om netwerkoverdrachten te stroomlijnen of gebruik de ingebouwde Wi-Fi- of Ethernet-poort om verbinding te maken met FTP.

NU AANMELDEN

Laat weten dat je geïnteresseerd bent in de Canon XF605

Ontvang als een van de eersten het laatste nieuws over de Canon XF605, Canon-aanbiedingen, tips, tutorials, nieuwsberichten en uitnodigingen voor lokale evenementen.

Gerelateerde artikelen

  1. De vormgeving van de Canon XF605 in deze foto's en videocontent kan afwijken van het commerciële product.