CANON XF605

Professionele connectiviteit

Veelzijdige connectiviteit

Ondanks de compacte afmetingen biedt de XF605 een hele reeks professionele aansluitingen, waaronder 12G-SDI voor het verzenden van een ongecomprimeerd 4K-signaal via één interface, een HDMI-uitgang, USB Type-C, twee XLR-ingangen en meer.

XF605

Multifunctionele accessoireschoen

De XF605 is voorzien van een multifunctionele accessoireschoen met elektronische contactpunten. Je kunt compatibele accessoires gebruiken om de bestaande mogelijkheden van de camera uit te breiden voor een maximale veelzijdigheid op locatie.

XF605

Uitgebreide geluidsflexibiliteit

Dankzij twee XLR-ingangen op de handgreep van de XF605 is directe aansluiting van professionele microfoons mogelijk. Met de onafhankelijke geluidsbediening kun je het geluidsniveau nauwkeurig monitoren, zodat je het beste geluid voor je producties kunt vastleggen. Vierkanaals geluidsopnamen zijn ook beschikbaar bij een combinatie van XLR's, 3,5-mm ingangen en interne ingangen voor stereomicrofoons.

XF605

Veelzijdigheid dankzij gelijktijdige uitvoer

Met opties voor gelijktijdige uitvoer voor EVF, LCD, SDI en HDMI is de XF605 eenvoudig aan te passen voor multiweergave en externe opnamen waarbij verschillende apparaten worden gebruikt. Zowel de EVF als het LCD-scherm ondersteunen View Assist-tools, zodat gebruikers de belichting van HDR-content kunnen verfijnen.

NU AANMELDEN

Laat weten dat je geïnteresseerd bent in de Canon XF605

Ontvang als een van de eersten het laatste nieuws over de Canon XF605, Canon-aanbiedingen, tips, tutorials, nieuwsberichten en uitnodigingen voor lokale evenementen.

Gerelateerde artikelen

  1. De vormgeving van de Canon XF605 in deze foto's en videocontent kan afwijken van het commerciële product.