CANON XF605

Baanbrekende AF-technologie

AF-oogdetectie

De XF605 profiteert van de nieuwste ontwikkelingen in Canon's befaamde Dual Pixel CMOS AF. Het is de eerste videocamera in de XF-serie met AF met oogdetectie, waardoor de XF605 personen met precisie kan detecteren en volgen, zelfs wanneer er een ander onderwerp op de voorgrond verschijnt.

Geavanceerde iTR AF X

De XF605 is de eerste professionele videocamera die gebruikmaakt van de 'deep learning' iTR AF X-autofocustechnologie. Deze blijft gefocust op het hoofd van een onderwerp, zelfs als de persoon het hoofd draait en wegkijkt van de camera.

Scherpstelhulpmiddel

Wanneer je handmatig scherpstelt met de XF605, kun je een scherpstelgids op het scherm gebruiken. Deze gebruikt informatie van het Dual Pixel CMOS AF-systeem om aan te geven of de scherpstelling zich voor of achter het onderwerp bevindt. Zodra de gids op het display groen wordt, kun je er zeker van zijn dat de scherpstelling perfect is.

AF met gezichtsprioriteit

AF met gezichtsprioriteit past automatisch de scherpstelling aan om het gezicht van een persoon in het kader te volgen, terwijl AF voor alleen gezichten uitsluitend reageert wanneer er een gezicht in het kader wordt gedetecteerd.

AF Tracking

Selecteer een onderwerp via het touchscreen of de joystick en de XF605 houdt het onderwerp scherp terwijl het door het kader beweegt.

NU AANMELDEN

Laat weten dat je geïnteresseerd bent in de Canon XF605

Ontvang als een van de eersten het laatste nieuws over de Canon XF605, Canon-aanbiedingen, tips, tutorials, nieuwsberichten en uitnodigingen voor lokale evenementen.

Gerelateerde artikelen

  1. De vormgeving van de Canon XF605 in deze foto's en videocontent kan afwijken van het commerciële product.