CANON XF605

Hoge gevoeligheid en groot dynamisch bereik

De XF605 is geschikt voor het intern opnemen van de indelingen Hybrid Log-Gamma (HLG) en Perceptual Quantization (PQ), en is daardoor een veelzijdige tool voor een snelle verwerking van HDR-beeldmateriaal. Voor producties die meer flexibiliteit op het gebied van kleurgradering vereisen, biedt Canon Log 3 een uitstekend dynamisch bereik. Dit maakt het eenvoudiger om in een opstelling met meerdere camera's een consistente look te bereiken.

De XF605 is de eerste videocamera uit de XF-serie die is uitgerust met de High Sensitivity Mode. Dit betekent dat de mogelijkheden van de sensor bij weinig licht aanzienlijk zijn verbeterd, met een gevoeligheid die equivalent is aan F12 bij 2.000 lux. Er is ook een nieuwe scherpteversterkingsfunctie toegevoegd, waarmee de standaard versterking van -6 dB tot 21 dB direct kan worden verhoogd tot 36 dB via een door de gebruiker toe te wijzen knop. De XF605 heeft ook een infraroodstand om in bijna totale duisternis te kunnen filmen.

NU AANMELDEN

Laat weten dat je geïnteresseerd bent in de Canon XF605

Ontvang als een van de eersten het laatste nieuws over de Canon XF605, Canon-aanbiedingen, tips, tutorials, nieuwsberichten en uitnodigingen voor lokale evenementen.

Gerelateerde artikelen

  1. De vormgeving van de Canon XF605 in deze foto's en videocontent kan afwijken van het commerciële product.