CANON XF605

Uitzonderlijke beelden

Benut de kracht en flexibiliteit

De XF605 is de eerste camera in de XF-serie die een 4K 1.0-type CMOS-sensor combineert met een DIGIC DV7-beeldprocessor, en zet daarmee een nieuwe standaard voor professionele beeldkwaliteit op broadcastniveau.

Optische uitmuntendheid

Dankzij het optische ontwerp met twee asferische lenselementen en één Super UD-lenselement levert de hoogwaardige 4K-lens uit de L-serie van de XF605 in alle delen van het scherm een uitstekende beeldkwaliteit. De veelzijdige 15x optische zoom biedt een aan 35 mm equivalent bereik van 25,5–382,5 mm en biedt extra flexibiliteit via een 30x Advanced Zoom voor hoogwaardige Full HD-opnamen.

Krachtige beeldstabilisatie

De 5-assige beeldstabilisatie van Canon zorgt voor haarscherpe resultaten wanneer er vanuit de hand of bij beweging wordt gefilmd. Dankzij een combinatie van Standaard IS, Dynamic IS en Powered IS biedt de XF605 een zeer effectieve beeldstabilisatie die voor allerlei verschillende onderwerpen en opnamesituaties van pas komt.

NU AANMELDEN

Laat weten dat je geïnteresseerd bent in de Canon XF605

Ontvang als een van de eersten het laatste nieuws over de Canon XF605, Canon-aanbiedingen, tips, tutorials, nieuwsberichten en uitnodigingen voor lokale evenementen.

Gerelateerde artikelen

  1. De vormgeving van de Canon XF605 in deze foto's en videocontent kan afwijken van het commerciële product.