CANON XF605

Bruikbaarheid en flexibiliteit

Verbeterde touchscreenfuncties

Naast de populaire Direct Touch-interface voor directe bediening van AF en instellingen op het scherm, ondersteunt het ingebouwde 3,5-inch variangle LCD-touchscreen touchbediening voor afspelen, menunavigatie en opname-instellingen.

Er kunnen meer dan 100 functies, zoals AF met oogdetectie, scherpteversterking en een scherpstelgids, worden toegewezen aan 11 aanpasbare knoppen die gemakkelijk toegankelijk zijn op het compacte apparaat terwijl je door de EVF kijkt.

XF605_Lifestyle

Onafhankelijke bedieningsringen

Ondanks het compacte formaat van de XF605 kan de lens met optische zoom via drie ringen worden bediend. Scherpstelling, zoom en iris kunnen onafhankelijk en nauwkeurig worden aangepast via de lensringen met elk een unieke textuur, zodat je voelt welke ring je verstelt.

XF605

Ingebouwde ND-filters

Een interne, roterende ND-filtereenheid biedt creatieve controle over het diafragma en de sluitertijd in allerlei verschillende opnamesituaties. Drie dichtheden (ND 1/4, ND 1/16, ND 1/64) kunnen worden aangepast met behulp van handig geplaatste externe knoppen bij de lenstubus.

NU AANMELDEN

Laat weten dat je geïnteresseerd bent in de Canon XF605

Ontvang als een van de eersten het laatste nieuws over de Canon XF605, Canon-aanbiedingen, tips, tutorials, nieuwsberichten en uitnodigingen voor lokale evenementen.

Gerelateerde artikelen

  1. De vormgeving van de Canon XF605 in deze foto's en videocontent kan afwijken van het commerciële product.