Canon EOS R tell your stories hero

EOS R

Vertel je verhalen in 4K-video en vul het scherm met details

Met de innovatieve technologie van het EOS R-systeem kan EOS R je filmvaardigheden naar een compleet nieuw niveau tillen. Maak met een druk op de knop verbluffende 4K 10-bits resolutiefilms met kristalheldere details.

Leg meer vast met Canon Log

De EOS R beschikt over Canon Log, een opname-instelling die is ontworpen om het dynamische bereik met 800% te vergroten, waarbij het verlies van details in de donkerste en lichtste delen van het beeld wordt geminimaliseerd. Bij het gebruik van Canon Log op de EOS R levert een ISO-instelling van 400 een supergroot dynamisch bereik op van 12 stops met neutraal contrast, ideaal voor opnamen bij moeilijk licht waar elk element van een scène moet worden vastgelegd. Kies Canon Log als je weet dat je beeldmateriaal in de nabewerking wordt gecorrigeerd, om rijke kleuren en ongelooflijke details te extraheren.

Canon EOS R record canon log

Jij als filmer

Voor professionele focus-pull-effecten, waarbij de aandacht van een deel van een frame naar een ander wordt verplaatst, biedt de Dual Pixel CMOS AF van de EOS R je de mogelijkheid om je scherpstelpunt soepel en nauwkeurig te verplaatsen. Raak het LCD-scherm aan op het dichtstbijzijnde en verste scherpstelpunt waar je naartoe wilt en de EOS R zorgt voor prachtig vloeiende overgangen. En wanneer je filmt zonder statief, biedt Dual Sensing IS een geavanceerd 5-assig voordeel voor vloeiende, schokvrije beelden wanneer er minder licht is.

Opnemen, bekijken en opslaan

EOS R kan ongecomprimeerde 4K digitale video met ingebouwde tijdcode opnemen via HDMI-uitvoer in 10-bits, wat ideaal is voor extra opnamen bij grootschalige producties waarbij de omvang en flexibiliteit van de camera het een perfect behendig instrument maakt.

Dit vind je misschien ook interessant
Related article brent

EOS R

Een nieuwe standaard voor creativiteit

See capture more

EOS R

Zie en fotografeer meer met een precisiesensor

Related article enjoy the world EOS

EOS R

Stap in de wereld van EOS en de vele speciale accessoires

Wellicht vind je dit ook interessant