CANON EOS C70

Professionele en praktische functies

De EOS C70 zit vol functies, zoals Auto ISO, verticale opname, Direct Touch Control en elektronische beeldstabilisatie. Til je creativiteit en het maken van films naar een nieuw niveau.
EOS C70, filmen met LCD-scherm, touchbediening

Direct Touch Control

De EOS C70 biedt een nieuw ontworpen en intuïtieve Direct Touch-interface voor snelle toegang en bediening van instellingen op het scherm. Raak de items aan die je wilt wijzigen, en veeg erover om ze aan te passen.

EOS C70, Direct Touch Controls, auto ISO, auto gain

Auto ISO en Auto Gain

De EOS C70 biedt Auto ISO/Gain voor soepele overgangen, en het automatisch aanpassen van de gevoeligheid bij de overgang van donkere naar lichte gebieden en omgekeerd. Stel de drempelwaarde in door de ISO-grens te selecteren en de camera doet de rest: dit is weer een ding minder waar je rekening mee hoeft te houden tijdens het filmen, waardoor je je kan focussen op het vastleggen van het moment.

Verticale opname

Behalve de vattinggaten voor de standaard onderaan de camera, kunnen langdurig verticale opnames gemaakt worden door een extra vattinggat op het handvat - ongeacht of de camera op een standaard of een gimbal staat.

Deze optie voor verticale opnames biedt flexibiliteit wanneer wordt gefilmd voor mobiele smartphones, of digitale borden. Selecteer de richting waarin je wilt filmen in het menu - of geef een aangepaste functieknop op voor snelle toegang (rotatie van metadata wordt alleen bij MP4-opnamen ondersteund).

Verticaal opnemen, EOS C70
verticaal opnemen, EOS C70

Ondersteuning voor Electronic IS in de body

De EOS C70 is de eerste Cinema EOS systeemcamera die een coöperatief beeldstabilisatiesysteem ondersteunt met RF-vattinglenzen. Door dit systeem werken camera en lens samen voor het beste resultaat. Wanneer een RF-lens wordt gecombineerd met de Electronic IS in de EOS C70, wordt de optimale beeldstabilisatie bereikt. Anti-trillingsprestaties zijn ook verbeterd vergeleken met conventionele EF-lenzen en Electronic IS.

RF-lens

Wanneer een RF-lens direct op de camera wordt geplaatst, werken lens en body samen voor optimale prestaties.

Electronic IS voor de RF lens in de behuizing

EF-lens

Wanneer een EF-lens wordt aangesloten via de EF-EOS R-adapter, stabiliseren lens en body onafhankelijk van elkaar.

Lensbody onafhankelijke stabilisatie

Support voor anamorfe lenzen

EOS C70 ondersteunt anamorfische lenzen door de afbeelding passend te maken op zowel het LCD-scherm als de HDMI-uitgang. De camera ondersteunt anamorfische lenzen die afbeeldingen 1.3x en 2x smaller kunnen maken.

Verticale opnamemogelijkheid, EOS C70

PRAAT MET HET TEAM VAN CANON

Wil je dat een Canon-medewerker contact met je opneemt?

Vul het onderstaande korte formulier in om te vragen of een productspecialist van Canon contact met je opneemt.

Gerelateerde artikelen

 • ARTIKEL

  Filmen in 8K en oversampled 4K met de Canon EOS R5

  Bij de eerste video-opnamen met de Canon EOS R5 ontdekten Martin Bissig en Ivan D'Antonio hoe de 8K-mogelijkheden de opnametijd verkorten en de creatieve opties uitbreiden.

 • ARTIKEL

  Vrouwelijke filmmakers: doorbreken in de filmwereld

  Toonaangevende vrouwelijke filmmakers vertellen hoe ze hun grote doorbraak in de filmbranche kregen en geven advies aan vrouwen die in hun voetstappen hopen te treden.

 • ARTIKEL

  Eerste opname met de Canon EOS C70

  Jolade Olusanya over hoe hij Canon's Cinema EOS-camera met RF-vatting gebruikte om een prachtige film over de dichteres Sophia Thakur te maken.

 • ARTIKEL

  EOS C70: maak kennis met de nieuwe Cinema EOS-camera met RF-vatting

  Nieuwe vatting, nieuw ontwerp, nieuwe mogelijkheden… Ontdek hoe de compacte en krachtige Super 35mm van Canon je meer creatieve opties geeft.