CANON EOS C70

Aanpasbaar

De EOS C70 is geïnspireerd door andere Canon-camera's met RF-vatting, lichtgewicht en bevat verschillende mogelijkheden tot aanpasbare bediening waardoor jij je kunt aanpassen aan elke situatie.
Man maakt opnamen met EOS C70, EOS cinemacamera

Compact, licht en betrouwbaar

De EOS C70 heeft een nieuw ontwerp, waaronder een multifunctionele grip met 3 aanpasbare keuzewielen en een multidirectionele joystick. De camera is ontworpen als een sterk en licht werkpaard, dankzij de body van koolstofvezel en polycarbonaat. Dankzij het compacte formaat kan de camera ook makkelijk worden bevestigd aan drones, gimbals, draagbare of shoulder rigs, maar ook aan FPV-helmen en -voertuigen.

EOS C70, filmen met LCD screen
Drone-opname met EOS C70, meisje in het veld
Drone met professionele cinemacamera, EOS C70
Man maakt opnamen met EOS C70, EOS cinemacamera

Ingebouwde ND-filters

De EOS C70 heeft een nieuw ontwikkelde ultradunne ND-filtereenheid die is geoptimaliseerd voor de kortere flensafstand van de RF-vatting.

Dit elektronische ND-filtersysteem ondersteunt 2 / 4 / 6 en in een uitbreiding 8 / 10 stops. Daardoor kun je zelfs bij fel omgevingslicht een beeld creëren met een geringe scherptediepte.

Man met EOS C70, EOS-cinemacamera, ND-filtersysteem
ND-filter, EOS C70

Robuuste accessoireschoen

De EOS C70 heeft een robuuste accessoireschoen om het handvat te bevestigen, of als accessoireschoen om verschillende accessoires te bevestigen, zoals een externe microfoon.

EOS C70 top view, accessoireschoen

Onafhankelijk kamerventilatiesysteem

De EOS C70 bevat een onafhankelijk ventilatiesysteem dat gelijkwaardig is aan het systeem dat wordt gebruikt in Canon's geavanceerdere Canon EOS-camera's. Deze onafhankelijke ventilatiestructuur is ontworpen om te voorkomen dat de luchtstroom de elektronische onderdelen direct raakt. Dit ontwerp voorkomt ook dat vreemde bestandsdelen, zoals water en zand, bij de elektronische systemen kunnen komen. Hierdoor is de EOS C70 een veelzijdig apparaat om op locatie mee te schieten.

EOS C70 Ventilation system
EOS C70 Ventilatiesysteem
Drone met professionele cinemacamera, EOS C70

PRAAT MET HET TEAM VAN CANON

Wil je dat een Canon-medewerker contact met je opneemt?

Vul het onderstaande korte formulier in om te vragen of een productspecialist van Canon contact met je opneemt.

Gerelateerde artikelen

 • Een mountainbiker voert een stunt in de lucht uit tegen het zonlicht in. Het beeld is van onderaf gefotografeerd en omlijst door rode klaprozen en grassen op de heuvel

  ARTIKEL

  Filmen in 8K en oversampled 4K met de Canon EOS R5

  Bij de eerste video-opnamen met de Canon EOS R5 ontdekten Martin Bissig en Ivan D'Antonio hoe de 8K-mogelijkheden de opnametijd verkorten en de creatieve opties uitbreiden.

 • Film making, EOS C70

  ARTIKEL

  Vrouwelijke filmmakers: doorbreken in de filmwereld

  Toonaangevende vrouwelijke filmmakers vertellen hoe ze hun grote doorbraak in de filmbranche kregen en geven advies aan vrouwen die in hun voetstappen hopen te treden.