CANON EOS C70

Baanbrekende autofocustechnologie

De EOS C70 introduceert de volgende evolutie van onze befaamde Dual Pixel CMOS AF-technologie (DPAF), die nog betere prestaties levert.
EOS C70, Dual Pixel Autofocus

Dual Pixel CMOS Autofocus

De RF-lensvatting in het hart van de EOS C70 biedt de perfecte balans van optische, mechanische en elektronische techniek, filmmakers kunnen nu profiteren van ongeëvenaarde optische ontwerpen, snellere autofocus en communicatie tussen camera en lens die mogelijk wordt gemaakt door de RF-technologie. Door dit revolutionaire RF-datacommunicatiesysteem wordt de bestaande DPAF-technologie naar een hoger niveau getild.


Om de AF-prestaties verder te verfijnen, biedt de EOS C70 de mogelijkheid om de Af-tracking en -respons in te stellen.


Een nieuw ontworpen Direct Touch-gebruikersinterface biedt snelle bediening van instellingen op het scherm, aanpassingen aan verschillende parameters, en starten/stoppen van de opname. Dat allemaal met slechts één vinger.

Dual Pixel Focus-gids

Dual Pixel CMOS AF-faseverschiltechnologie biedt een innovatieve grafische begeleiding voor afwijkende scherptediepte. De rechthoek wordt groen als het onderwerp is scherpgesteld, waardoor gebruiksgemak en nauwkeurigheid worden verbeterd tijdens handmatig scherpstellen. Dit is met name handig voor kritisch scherpstellen in 4K.

EOS C70, Dual Pixel Autofocus
Intelligent Tracking AF

EOS iTR AF X (Intelligent Tracking & Recognition)

De EOS C70 maakt gebruik van een Intelligent Tracking and Recognition-systeem, gebaseerd op een deep-learning-algoritme voor het zeer nauwkeurig volgen van gezichten, zelfs wanneer het onderwerp niet naar de camera kijkt.

Face Priority AF / Face Limited AF

In combinatie met Canon's gezichtsherkenning is Dual Pixel CMOS AF uitstekend in het automatisch herkennen van een gezicht en deze volgen terwijl het beweegt.

Face tracking, EOS C70

AF-detectie

Dankzij de Dual Pixel CMOS AF-technologie van Canon kan elke pixel in de sensor voor zowel beeldvorming als AF worden gebruikt, wat betekent dat de AF onderwerpen, zoals de ogen van een onderwerp, kan vastleggen en volgen voor een scherpe, nauwkeurige scherpstelling, zelfs bij een geringe scherptediepte.

Autofocus met gezichts- en oogdetectie tijdens S&F-opnamemodi (Slow & Fast)

Gezichtsdetectie AF kan een gezicht in het frame volgen en scherp in beeld houden. Dankzij de nieuwe firmware is autofocus met gezichtsdetectie en oogdetectie nu mogelijk in de Slow & Fast-modi, van 24–120P.

PRAAT MET HET TEAM VAN CANON

Wil je dat een Canon-medewerker contact met je opneemt?

Vul het onderstaande korte formulier in om te vragen of een productspecialist van Canon contact met je opneemt.

Gerelateerde artikelen

  • ARTIKEL

    Vrouwelijke filmmakers: doorbreken in de filmwereld

    Toonaangevende vrouwelijke filmmakers vertellen hoe ze hun grote doorbraak in de filmbranche kregen en geven advies aan vrouwen die in hun voetstappen hopen te treden.

  • ARTIKEL

    Filmen in 8K en oversampled 4K met de Canon EOS R5

    Bij de eerste video-opnamen met de Canon EOS R5 ontdekten Martin Bissig en Ivan D'Antonio hoe de 8K-mogelijkheden de opnametijd verkorten en de creatieve opties uitbreiden.