CANON EOS C70

Cinemacamera met RF-vatting

De Cinema EOS C70 is uitgerust met het RF-vattingsysteem en sluit aan op DILC- en Cinema-camera's.

Cinemacamera met RF-vatting

EOS C70-camera met lenzen

Vatting met grote diameter

De EOS C70 is de eerste Cinema EOS-camera die gebruikmaakt van Canon's revolutionaire RF-vattingstechnologie met baanbrekende optische prestaties.

EOS C70, RF-vatting
Man met EOS C70, EOS-cinemacamera
Man maakt opnamen met EOS C70, EOS cinemacamera

Kort backfocussysteem

Een kortere flensafstand van ongeveer 20 mm (wat minder dan de helft van de afstand is op spiegelreflexcamera's) zorgt ervoor dat lenzen dichter bij de focal-plane van de camerasensor kunnen worden geplaatst. Deze korte backfocus zorgt er niet alleen voor dat het ontwerp van de body compacter is, maar biedt ook meer vrijheid om het optische systeem te gebruiken voor scherpte over het volledige beeld.

12-pins datacommunicatiesysteem

Het RF-vattingcommunicatiesysteem maakt gebruik van meerdere kanalen voor specifieke functies; het revolutionaire datasysteem verbetert de functionaliteit van en samenwerking tussen de lens en de camera.

Soepele sluitertijdbediening, een breder AF-gebied en verbeterde scherpstelnauwkeurigheid, plus verfijnde optische correctie en verbeterde beeldstabilisatie zijn het resultaat.

RF-lens, Beeldstabilisatie

Blader door het assortiment aan RF-lenzen

PRAAT MET HET TEAM VAN CANON

Wil je dat een Canon-medewerker contact met je opneemt?

Vul het onderstaande korte formulier in om te vragen of een productspecialist van Canon contact met je opneemt.

Gerelateerde artikelen

 • Een mountainbiker voert een stunt in de lucht uit tegen het zonlicht in. Het beeld is van onderaf gefotografeerd en omlijst door rode klaprozen en grassen op de heuvel

  ARTIKEL

  Filmen in 8K en oversampled 4K met de Canon EOS R5

  Bij de eerste video-opnamen met de Canon EOS R5 ontdekten Martin Bissig en Ivan D'Antonio hoe de 8K-mogelijkheden de opnametijd verkorten en de creatieve opties uitbreiden.

 • Film making, EOS C70

  ARTIKEL

  Vrouwelijke filmmakers: doorbreken in de filmwereld

  Toonaangevende vrouwelijke filmmakers vertellen hoe ze hun grote doorbraak in de filmbranche kregen en geven advies aan vrouwen die in hun voetstappen hopen te treden.