CANON EOS C70

Professionele interface

Houd de controle in handen met instelbare knoppen, professionele aansluitmogelijkheden en geavanceerde audiobediening en -opnamen.
EOS C70, geavanceerde professionele interface

Geavanceerde interface

De EOS C70 zit vol professionele functies uit bestaande Cinema EOS-camera's, inclusief 13 door gebruikers toewijsbare knoppen, twee Mini XLR's, speciale audiobedieningsknoppen en Timecode In/Out. De USB-C-poort ondersteunt Wi-Fi van derden en Ethernet-adapters.

Geavanceerde interfacecontrolesetup

1. Input 1 (3-pins mini XLR) / 2. Input 2 (3-pins mini XLR) / 3. Mic-aansluiting / 4. Hoofdtelefoonaansluiting / 5. USB Type-C terminal / 6. Aansluitpunt afstandsbediening / 7. HDMI-outputterminal (Type-A) / 8. Timecode in/out-terminal (BNC)

Instelwiel voor geluidsregeling

Er bevinden zich twee instelwielen voor geluidsregeling aan de achterzijde voor separaat afstellen van opnameniveau's. Als ingangsbron kan worden gekozen tussen in totaal 4 audio-ingangskanalen: een line-ingang, de ingebouwde stereomicrofoon en de twee XLR-microfooningangen.

Instelwiel voor geluidsregeling, EOS C70
Filmen met de I/O-interface

PRAAT MET HET TEAM VAN CANON

Wil je dat een Canon-medewerker contact met je opneemt?

Vul het onderstaande korte formulier in om te vragen of een productspecialist van Canon contact met je opneemt.

Gerelateerde artikelen

 • Een mountainbiker voert een stunt in de lucht uit tegen het zonlicht in. Het beeld is van onderaf gefotografeerd en omlijst door rode klaprozen en grassen op de heuvel

  ARTIKEL

  Filmen in 8K en oversampled 4K met de Canon EOS R5

  Bij de eerste video-opnamen met de Canon EOS R5 ontdekten Martin Bissig en Ivan D'Antonio hoe de 8K-mogelijkheden de opnametijd verkorten en de creatieve opties uitbreiden.

 • Film making, EOS C70

  ARTIKEL

  Vrouwelijke filmmakers: doorbreken in de filmwereld

  Toonaangevende vrouwelijke filmmakers vertellen hoe ze hun grote doorbraak in de filmbranche kregen en geven advies aan vrouwen die in hun voetstappen hopen te treden.