CANON EOS C70

Indrukwekkende beeldkwaliteit

De 4K Super 35mm DGO-sensor in de EOS C70 werkt met Canon's innovatieve Dual Gain Output-technologie. Deze werd voor het eerst geïntroduceerd in de C300 Mk III en levert buitengewoon heldere beeldkwaliteit bij weinig licht en een dynamisch bereik van meer dan 16 stops.
Hoofdeenheid EOS C70

Een Dual Gain Output-sensor voor meer resultaat

Op de DGO-sensor wordt elke pixel van de afbeelding op twee versterkingsniveaus (hoog en laag) gelezen. Deze worden vervolgens gecombineerd tot een beeld. Het hoge versterkingsniveau is geoptimaliseerd om heldere details in donkere delen vast te leggen. De lage versterking is geoptimaliseerd voor het vastleggen van de details in lichte gebieden. Door deze combinatie op pixelniveau blijven de details en de kwaliteit van lichte en donkere gebieden niet alleen behouden maar worden ze ook verbeterd. De camera heeft hierdoor een indrukwekkend groot dynamisch bereik van meer dan 16 stops.

In tegenstelling tot Dual ISO werken de voordelen van DGO bij een breder ISO-bereik, waarmee het dynamisch bereik en de beeldkwaliteit worden gemaximaliseerd ongeacht de omgeving waar je in schiet.

De nieuwe DGO-sensor is ook compatibel met Dual Pixel AF. De gebruiker krijgt hierdoor meer vrijheid om tot de gewenste foto te komen.

DGO-sensor, Hoog dynamisch bereik

Ondersteuning bij opnemen in HDR

Geniet van een dynamisch bereik van meer dan 16 stops wanneer je opneemt in Canon Log 2, met eigenschappen die filmkwaliteit benaderen, waardoor de grading-flexibiliteit en schaduwdetails worden gemaximaliseerd.

Canon Log 3 biedt ook een uitzonderlijk dynamisch bereik evenals een efficiëntere grading-flexibiliteit en de minimalisatie van schaduwruis.

De EOS C70 bevat ook Hybrid Log-Gamma (HLG) en Perceptual Quantization (PQ), voor directe interne opnamen van HDR-beeldmateriaal zonder grading.

Natuur- en waarheidsgetrouwe kleurwetenschap

Het Cinema EOS System van Canon staat bekend om de kleurwetenschap die warme natuurlijke huidtinten en natuurlijke kleuren produceert. De EOS C70 heeft ook een reeks aan kleurenmatrixinstellingen om te matchen met andere cameratypen en -modellen.

EOS C70, organische kleurenproductie

LUT-ondersteuning

Naast Canon's ingebouwde Cinema EOS LookUp-tabellen, kun je gepersonaliseerde 3D LUT-bestanden importeren, voor nog efficiëntere colour pipeline-workflows.

EOS C70, filmen met LCD-scherm, man bij het meer

PRAAT MET HET TEAM VAN CANON

Wil je dat een Canon-medewerker contact met je opneemt?

Vul het onderstaande korte formulier in om te vragen of een productspecialist van Canon contact met je opneemt.

Gerelateerde artikelen

  • ARTIKEL

    Filmen in 8K en oversampled 4K met de Canon EOS R5

    Bij de eerste video-opnamen met de Canon EOS R5 ontdekten Martin Bissig en Ivan D'Antonio hoe de 8K-mogelijkheden de opnametijd verkorten en de creatieve opties uitbreiden.

  • ARTIKEL

    Vrouwelijke filmmakers: doorbreken in de filmwereld

    Toonaangevende vrouwelijke filmmakers vertellen hoe ze hun grote doorbraak in de filmbranche kregen en geven advies aan vrouwen die in hun voetstappen hopen te treden.