Hero

PIXMA-printersoftware

Canon stelt een selectie optionele software beschikbaar aan klanten om de ervaring bij het printen met de PIXMA te verbeteren. Op deze pagina vindt u een overzicht van elk software-item en koppelingen om de software downloaden.
Alle software die hieronder staat vermeld is optioneel en kan worden geïnstalleerd en indien nodig daarna weer verwijderd zonder dat dit invloed heeft op de basisprintfuncties van uw PIXMA-printer.

Huidige software

Gebruik de onderstaande koppelingen om beschrijvingen weer te geven voor de huidige reeks beschikbare Canon-software.

MP Navigator EX

Met deze toepassingssoftware kunt u foto's en documenten scannen, opslaan en afdrukken. U kunt afbeeldingen ook bewerken of als bijlage toevoegen aan e-mails.

Met MP Navigator EX, kunt u meerdere documenten tegelijk scannen of afbeeldingen scannen die groter zijn dan de glasplaat. U kunt ook gescande afbeeldingen opslaan, ze als bijlage toevoegen aan e-mails of ze bewerken/printen.

CONTROLEREN OP BESCHIKBARE DOWNLOADS

Terug naar boven

MP Navigator EX
My Image Garden

My Image Garden

My Image Garden is een handige softwaretoepassing waarmee je eenvoudig je foto's kunt ordenen en printen. De installatie van My Image Garden is optioneel maar wordt aanbevolen voor de beste resultaten met uw PIXMA-printer.

Uw foto's worden automatisch geordend op een kalender op basis van de datum waarop ze zijn gemaakt. Als u gezichtsherkenning instelt, zoekt My Image Garden automatisch alle foto's op uw PC en ordent deze op basis wie er op de foto staat. Met My Image Garden kunt u eenvoudig fotocollages, kaarten en kalenders maken en printen met de meegeleverde sjablonen. U kunt ook direct afdrukken op bedrukbare schijven met de Direct Disc Print-functie.

CONTROLEREN OP BESCHIKBARE DOWNLOADS

Terug naar boven

Quick Menu

Quick Menu is een softwarehulpprogramma in de eerste software-installatie van uw printer waarmee u eenvoudig meegeleverde toepassingen en handleidingen kunt openen en toegang hebt tot online productinformatie. De installatie van Quick Menu is optioneel, maar wordt aanbevolen om optimaal te profiteren van uw printer.

Met My Image Garden kun u ook diavoorstellingen van uw foto's maken via het venster Image Display op het bureaublad.

Let op: Solutions Menu EX is vervangen door Quick Menu.

Er is ook een handige gebruikershandleiding van het Quick Menu beschikbaar om te downloaden.

CONTROLEREN OP BESCHIKBARE DOWNLOADS

Terug naar boven

Quick Menu
Easy-WebPrint EX

Easy-WebPrint EX

Easy-WebPrint EX is een plug-in voor Windows Internet Explorer waarmee u eenvoudig belangrijke gedeelten van websites selecteert en kopieert. Vervolgens plakt u ze in één document, dat u daarna kunt afdrukken. De plug-in beschikt over een afdrukvoorbeeldfunctie, een functie voor selecteren en kopiëren en een functie voor het bewerken van de opmaak.

CONTROLEREN OP BESCHIKBARE DOWNLOADS

Terug naar boven

My Printer

My Printer is een softwarehulpprogramma waarmee u de instellingen van uw printer, zoals de papierbron, eenvoudig kunt openen en wijzigen. De installatie van My Printer is optioneel, maar wordt aanbevolen om het meeste uit uw printer te halen.

My Printer kan ook controleren of er problemen zijn met de installatie van het stuurprogramma en eventuele gevonden problemen verhelpen.

Het geeft eveneens toegang tot informatie over het oplossen van problemen, bijvoorbeeld over hoe u een probleem met vlekkende inkt kunt oplossen.

My Printer is opgenomen in de eerste software-installatie van uw printer.

CONTROLEREN OP BESCHIKBARE DOWNLOADS

Terug naar boven

MyPrinter
Canon IJ Network Tool

Easy-PhotoPrint Editor

Easy-PhotoPrint Editor is software voor het afdrukken van afbeeldingen die zijn opgeslagen op de computer of in de cloud.

Met deze software kunt u verschillende creaties, zoals kaarten of kalenders, bewerken en afdrukken.

CONTROLEREN OP BESCHIKBARE DOWNLOADS

Terug naar boven

IJ Scan Utility

Dit is een toepassing waarmee u met één muisklik foto's en documenten scant en zo tijd kunt besparen.

CONTROLEREN OP BESCHIKBARE DOWNLOADS

Terug naar boven

Canon IJ Network Tool
Print Studio Pro

Print Studio Pro

Print Studio Pro is een plug-in die speciaal is ontworpen voor professionele PIXMA-printers waarmee u specifieke instellingen kunt aanpassen voor hoogwaardige fotoafdrukken.

CONTROLEREN OP BESCHIKBARE DOWNLOADS

Terug naar boven

PosterArtist Lite

Deze toepassing is een versie met beperkte functionaliteit van PosterArtist. De volgende functies zijn niet beschikbaar in PosterArtist Lite:

• Auto Design
  • Gids, raster en liniaal
  • QR-codes maken
  • Variable Print
  • Afbeelding retoucheren werkt gedeeltelijk
  • Instellingen voor gebruiks- en bewerkingsbeperkingen
  • Omgevingslichtcorrectie
  • Design Check
  • Design Assist
  • Quick Exchange
  • Snapshots van artwork opslaan en bijwerken
PosterArtist Lite bevat ook minder artwork dan PosterArtist.

CONTROLEREN OP BESCHIKBARE DOWNLOADS

Terug naar boven

Canon IJ Network Tool
Canon IJ Network Tool

PosterArtist

PosterArtist bevat 200 vooraf ontworpen sjablonen, meer dan 1000 rechtenvrije afbeeldingen en clipart, meer dan 150 achtergronden, meer dan 150 kaders, allerlei afbeeldingen met tekst en nog veel meer om snel en eenvoudig posters met een professionele uitstraling te maken.

CONTROLEREN OP BESCHIKBARE DOWNLOADS

Terug naar boven

[Canon IJ Network Tool]

Met deze software kunt u de netwerkinstellingen van de printer die via een netwerk is aangesloten, installeren, bekijken of configureren.

CONTROLEREN OP BESCHIKBARE DOWNLOADS

Terug naar boven

Canon IJ Network Tool
Easy PhotoPrint Pro

Easy-PhotoPrint Pro

Easy PhotoPrint Pro is een plug-in voor Adobe Photoshop en Digital Photo Professional. Met Easy Photo Print Pro kunt u eenvoudig foto's printen in verschillende stijlen, waaronder foto's zonder witrand op volledige pagina, index, monochroom en Adobe RGB-modus.

CONTROLEREN OP BESCHIKBARE DOWNLOADS

Terug naar boven

Creative Park

Creative Park is een online service die iedereen kan gebruiken, en waarmee u uw eigen gepersonaliseerde wenskaarten, kalenders en andere foto- en papieren objecten kunt maken.

Bekijk Creative Park nu

Terug naar boven

Creative Park

Gearchiveerde software

Gebruik de onderstaande koppelingen om beschrijvingen weer te geven voor oude software die Canon inmiddels heeft vervangen.

Easy-PhotoPrint EX

Let op: Easy-PhotoPrint EX is vervangen door My Image Garden. Alle functies van Easy-Photo Print EX zijn beschikbaar in My Image Garden.

Met Canon's Easy-PhotoPrint EX-software kunt u prachtige foto's afdrukken op een eenvoudige, snelle en leuke manier.

Easy-PhotoPrint EX biedt PIXMA-eigenaren massa's creatieve opties, zoals de mogelijkheid om randloze foto's, albums, kalenders en zelfs fotostickers te produceren.

CONTROLEREN OP BESCHIKBARE DOWNLOADS

Terug naar boven

Easy PhotoPrint EX
CD-LabelPrint

CD-LabelPrint

Houd er rekening mee dat CD-LabelPrint is vervangen door My Image Garden.

Met behulp van CD-LabelPrint kunt u eenvoudig gepersonaliseerde etiketten voor uw CD's of DVD's maken met uw eigen foto's en tekst.

U kunt de nieuwste versie van My Image Garden downloaden door uw product te selecteren op de PIXMA-productpagina.

Terug naar boven

Solution Menu EX

Let op: Solution Menu EX is nu vervangen door Quick Menu. Alle functies van Solution Menu EX zijn nu beschikbaar in Quick Menu.

Met Solution Menu EX krijgt u eenvoudig toegang tot de gebruikershandleidingen voor uw PIXMA-product en software voor het afdrukken van uw foto's.

CONTROLEREN OP BESCHIKBARE DOWNLOADS

Terug naar boven

Solution Menu EX