Easy-PhotoPrint EX

Let op: Easy-PhotoPrint EX is vervangen door My Image Garden. Alle functies van Easy-Photo Print EX zijn beschikbaar in My Image Garden.

Met Canon's Easy-PhotoPrint EX-software kunt u prachtige foto's afdrukken op een eenvoudige, snelle en leuke manier.

Easy-PhotoPrint EX biedt PIXMA-eigenaren massa's creatieve opties, zoals de mogelijkheid om randloze foto's, albums, kalenders en zelfs fotostickers te produceren.