Quick Menu

Quick Menu is een softwarehulpprogramma in de eerste software-installatie van uw printer waarmee u eenvoudig meegeleverde toepassingen en handleidingen kunt openen en toegang hebt tot online productinformatie. De installatie van Quick Menu is optioneel, maar wordt aanbevolen om optimaal te profiteren van uw printer.

Met My Image Garden kun u ook diavoorstellingen van uw foto's maken via het venster Image Display op het bureaublad.

Let op: Solutions Menu EX is vervangen door Quick Menu.

Er is ook een handige gebruikershandleiding van het Quick Menu beschikbaar om te downloaden.