My Printer

My Printer is een softwarehulpprogramma waarmee u de instellingen van uw printer, zoals de papierbron, eenvoudig kunt openen en wijzigen. De installatie van My Printer is optioneel, maar wordt aanbevolen om het meeste uit uw printer te halen.

My Printer kan ook controleren of er problemen zijn met de installatie van het stuurprogramma en eventuele gevonden problemen verhelpen.

Het geeft eveneens toegang tot informatie over het oplossen van problemen, bijvoorbeeld over hoe u een probleem met vlekkende inkt kunt oplossen.

My Printer is opgenomen in de eerste software-installatie van uw printer.