Easy-WebPrint EX

Easy-WebPrint EX is een plug-in voor Windows Internet Explorer waarmee u eenvoudig belangrijke gedeelten van websites selecteert en kopieert. Vervolgens plakt u ze in één document, dat u daarna kunt afdrukken. De plug-in beschikt over een afdrukvoorbeeldfunctie, een functie voor selecteren en kopiëren en een functie voor het bewerken van de opmaak.