Solution Menu EX

Let op: Solution Menu EX is nu vervangen door Quick Menu. Alle functies van Solution Menu EX zijn nu beschikbaar in Quick Menu.

Met Solution Menu EX krijgt u eenvoudig toegang tot de gebruikershandleidingen voor uw PIXMA-product en software voor het afdrukken van uw foto's. 

Dit is wellicht ook iets voor jou...

Contact Us

Contact

Neem contact met ons op voor ondersteuning per telefoon of e-mail

Register your product

Canon-ID

Registreer uw product en beheer uw Canon-ID-account

Locate A Repair Centre

Reparatie

Zoek een reparatiecentrum en andere nuttige informatie over ons reparatieproces

Feedback