Easy-PhotoPrint Pro

Easy PhotoPrint Pro is een plug-in voor Adobe Photoshop en Digital Photo Professional. Met Easy Photo Print Pro kunt u eenvoudig foto's printen in verschillende stijlen, waaronder foto's zonder witrand op volledige pagina, index, monochroom en Adobe RGB-modus.

Dit is wellicht ook iets voor jou...

Contact Us

Contact

Neem contact met ons op voor ondersteuning per telefoon of e-mail

Register your product

Canon-ID

Registreer uw product en beheer uw Canon-ID-account

Locate A Repair Centre

Reparatie

Zoek een reparatiecentrum en andere nuttige informatie over ons reparatieproces

Feedback