My Image Garden

My Image Garden is een handige softwaretoepassing waarmee je eenvoudig je foto's kunt ordenen en printen. De installatie van My Image Garden is optioneel maar wordt aanbevolen voor de beste resultaten met uw PIXMA-printer.

Uw foto's worden automatisch geordend op een kalender op basis van de datum waarop ze zijn gemaakt. Als u gezichtsherkenning instelt, zoekt My Image Garden automatisch alle foto's op uw PC en ordent deze op basis wie er op de foto staat. Met My Image Garden kunt u eenvoudig fotocollages, kaarten en kalenders maken en printen met de meegeleverde sjablonen. U kunt ook direct afdrukken op bedrukbare schijven met de Direct Disc Print-functie.

Dit is wellicht ook iets voor jou...

Contact Us

Contact

Neem contact met ons op voor ondersteuning per telefoon of e-mail

Register your product

Canon-ID

Registreer uw product en beheer uw Canon-ID-account

Locate A Repair Centre

Reparatie

Zoek een reparatiecentrum en andere nuttige informatie over ons reparatieproces