Canon PRO photo papers

Canon-fotopapier

Vind het juiste Canon-papier voor je inkjetprinter, of je nu studioprints van professionele kwaliteit voor je showroom produceert, of je kinderen fijn laat knutselen. Het assortiment papiersoorten van Canon is compatibel met de PIXMA PRO-serie en de imagePROGRAF PRO-serie.

Galeriekwaliteit

Dit hoogwaardige papier is speciaal ontwikkeld voor professionals en liefhebbers en levert keer op keer resultaten van galeriekwaliteit. Het is gemakkelijk om aan het juiste papier te komen dat bij je creatieve ambities past, aangezien je kunt kiezen uit een glanzende, zijdeglanzende en matte afwerking.

ICC Profiles (ICC-profielen)

Installeer extra ICC-profielen om het assortiment fotopapier uit te breiden dat wordt ondersteund door je professionele Canon-fotoprinter en je uiteindelijke foto's een professionele afwerking te geven.

Klik hier voor meer informatie.

Thuis foto's printen

Ontdek het volledige potentieel van je PIXMA en print thuis je foto's in fotolabkwaliteit. Kies voor glanzend, halfglanzend of mat fotopapier waarop de levendige kleuren van je vakantie of familiefoto's het beste tot hun recht komen.

Creatieve projecten

Van papier voor fotostickers, T-shirt transfers en bedrijfspresentaties tot mat papier voor visitekaartjes, kalenders en prachtige 3D-kunstwerkjes: met de creatieve media van Canon haal je meer uit je foto's.

Aanbod naast de Pro-serie

Wellicht vind je dit ook interessant...