How to print yourself a happy Halloween

HALLOWEEN-KUNST

Hoe je met plezier kan printen voor Halloween

Ontdek de uiterst eenvoudige mogelijkheden van DIY-versieringen, kostuums en nog veel meer voor Halloween. Je hebt alleen creativiteit, papier en een PIXMA-printer nodig. Kies gewoon wat jij inspirerend vindt om te maken, download het sjabloon, print op het aanbevolen papier en volg de instructies voor een spectaculaire Halloween!

Versier je huis voor Halloween

Decorate your home for Halloween
Leuke en enge versieringen voor Halloween.

Verspreid de zo kenmerkende spookachtige gezelligheid met deze vrolijke en eenvoudige knutselideeën: een Happy Halloween-banner, een papieren pompoenlantaarn en Halloween-kaarten.

Get Inspired Halloween
Voeg je afbeeldingen en zelfgemaakte ontwerpen toe aan de creaties op de Creative Park-app.

Kinderen vinden het ook fantastisch om hun eigen Halloween-tassen te maken die ideaal zijn voor het ophalen van snoep. Ontdek nog veel meer thematische printmogelijkheden voor het hele gezin op de Creative Park-website of app*.

Maak een Halloween-kostuum (eng masker en T-shirt)

Get Inspired Halloween mask DYI
Zo eenvoudig kan het zijn.

Thuis je eigen kostuums maken wordt een waar feest. Als eerste de maskers. Wanneer je Canon MP-101 Matt Photo Paper of Plus Glossy II-papier hebt, download je een sjabloon voor een pompoenmasker, een Frankenstein of een heks voor de dapperen onder ons – en print je die uit. Nadat je hem hebt uitgeknipt – inclusief de ogen – bevestig je elastiekjes aan beide zijden, door bijvoorbeeld gaatjes heen, of maak ze vast met lijm of plakband.

Get Inspired Halloween CNT

Klaar om mensen te laten schrikken met je T-shirt? En dat in slechts 5 leuke stappen. Kies de opstrijkpatronen voor donkere stoffen, een ontwerp, een zwart T-shirt van ten minste 50% katoen en een strijkijzer, en volg daarna deze handleiding.

Nagelkunst voor Halloween

Creative Halloween nail stickers.
Creatieve nagelstickers voor Halloween.

Durf je uitbundig te kleden voor Halloween en ontvang tig complimenten nadat je zegt dat je het zelf hebt gemaakt. Als je een printer uit de PIXMA TS8350-serie hebt en een afbeelding of ontwerp dat je geweldig vindt, kan je die heel eenvoudig op je nagels plakken.

Je hebt onze printbare nagelstickers en de nagelsticker-creator voor in de Canon-app voor Android of iOS nodig. Kies hierop een spookachtig ontwerp – of maak er zelf een – waarna je hem uitprint en de stickers op je nagels plakt.

Get Inspired Halloween CNT

Geef je creativiteit de vrije loop voor Halloween.

*Compatibele printers met de Creative Park-app.

Gerelateerde artikelen
Tis the season to be creative - six things you can make yourself this Christmas using your printer

WEES CREATIEF MET JE PRINTER

Dit is hét seizoen om creatief te zijn - zes dingen die je deze kerst zelf kunt maken met je printer

Word creatief en maak je eigen kerstcadeaus, -decoratie en -spelletjes deze kerst. Alle sjablonen zijn gratis te downloaden en te printen.

Printer fun for everyone

CREATIEF PRINTEN

Printerplezier voor iedereen

Zes manieren waarop je PIXMA-printer je huis, familieactiviteiten en apparaten een boost kan geven.

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Gerelateerde artikelen

Get Inspired is je belangrijkste bron van nuttige fotografietips, koopgidsen en interessante interviews - alles wat je nodig hebt om de beste camera of de beste printer te vinden, en breng je volgende creatieve idee tot leven.

Terug naar alle tips en technieken