hero

EOS R

Stap in de wereld van EOS en de vele speciale accessoires

De Canon EOS R en Canon EOS RP maken deel uit van de beroemde EOS-familie. Samen met de EOS R3, R5 en R6 zijn deze innovatieve full-frame systeemcamera's compatibel met een systeem dat gedurende meer dan dertig jaar is verfijnd.

Superieure optische prestaties

De RF-lenzen zijn speciaal ontworpen om de EOS R System-camera's aan te vullen en nieuwe normen te stellen als het gaat om probleemoplossend vermogen. Het geheim van hun succes is de opnieuw ontworpen lensvatting, die de lens op een optimale afstand van de sensor plaatst. Dit ingenieuze ontwerp heeft nieuwe mogelijkheden geopend om een reeks EOS RF L-lenzen te maken die uitstekende optische prestaties bieden, zodat er maximale details worden vastgelegd in het beeld.

Gebruik gerust je EF- of EF-S-lenzen

Naast de RF-lenzen kun je ook het volledige assortiment EF- of EF-S-lenzen van Canon op EOS R System-camera's gebruiken, zonder enig verlies van beeldkwaliteit. Hiervoor zijn diverse adapters beschikbaar1. Deze adapters zorgen voor volledige communicatie tussen body en lens, maar bieden meer controle. Zo kun je je eigen lenzen gebruiken en andere lenzen in het Canon-lenssysteem verkennen.

1zie specificaties

Dit vind je misschien ook interessant
Canon related article perfect blend

EOS R

De perfecte mix van gebruiksvriendelijkheid en een fantastisch ontwerp

Related tell your stories

EOS R

Vertel je verhalen in 4K-video en vul het scherm met details

Use your EF or EF-S

Bekijk het grote aanbod belichtingsmogelijkheden

Een ander voordeel om deel uit te maken van de EOS-familie is dat de EOS R System-camera's ook compatibel is met bestaande Canon-accessoires, waaronder het huidige volledige assortiment Speedlite-flitsers en specialistische producten, zoals de Macro Ring Lite-serie. Dit biedt je nog meer creatieve opties voor opnamen bij weinig licht of creatieve fotografie, terwijl je profiteert van de technische voordelen van het EOS R System.

Explore high range lighting

Wellicht vind je dit ook interessant