Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Overal meteen op focussen

De innovatieve Canon EOS RP zit boordevol geavanceerde functies en biedt een uitzonderlijk snelle AF bij slechts 0,05 seconden1. Dankzij de flexibiliteit van het uitgebreide AF-gebied, gecombineerd met de EOS RP-prestaties bij weinig licht, AF-snelheid en -tracking, kun je met de Canon EOS RP je verhaallijn uitbreiden en foto's maken die je creativiteit vergroten, ongeacht of je reis-, landschap- of portretfoto's maakt of aan het filmen bent.

Gergo shootin wth Canon EOS RP
Canon EOS RP sample mountain landscape

Rode lijn vertegenwoordigt ongeveer 88% (horizontaal) x ongeveer 100% (verticaal) van het gebied wordt gedekt door het totale beeldframe.

Ondersteunde lenzen: RF-lenzen en EF-lenzen (het gros van de bestaande lenzen, met enkele uitzonderingen).

Blauw representeert tot 4779 AF-posities

Dit vind je misschien ook interessant
Canon EOS RP image quality

EOS RP

De nieuwe standaard voor full-frame beeldkwaliteit

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Flexibel opnemen, naadloos verbinding maken

Canon EOS RP capturing a bee

Levendige portretten

Eye AF is geïntegreerd in de Canon EOS RP, voor portretten die opvallen. Deze Dual Pixel CMOS AF-technologie zorgt ervoor dat de ogen van je onderwerp scherp blijven in de Gezichtsdetectie-modus, waardoor je portretten een haarscherpe beeldkwaliteit krijgen. Eye AF werkt met de Canon EOS RP in de One shot AF-modus, Servo AF-modus en Movie Servo AF. Zo kun je statische en bewegende onderwerpen vastleggen terwijl de ogen scherp in beeld blijven. Dankzij Touch and Drag AF kun je eenvoudig de scherpstelpositie wijzigen.

Pixels which enable both phase different AF and imaging
Pixels which enable both phase different AF and imaging

Gecombineerd met grote scherptediepte

Wanneer je maximale scherptediepte wilt, zoals bij macrobeelden, zorgt de functie Reeksopnamen met scherpstellen voor ultieme scherpte. Met één druk op de ontspanknop wordt de scherpstelafstand van de Canon EOS RP voortdurend automatisch aangepast, vanaf de beginpositie naar de achtergrond. De Digital Photo Professional-software van Canon maakt er vervolgens één samengevoegd, haarscherp beeld van.

Canon EOS RP focus bracketing flower

1 Vanaf 13 februari 2019, voor systeemcamera's met verwisselbare lenzen met een beeldsensor voor 35mm full-frame met contrastdetectie AF en fasedetectie AF op het beeldvlak. Berekend op basis van de resultaten van gemeten AF-snelheid en gebaseerd op CIPA-richtlijnen (afhankelijk van opnameomstandigheden en de gebruikte lens). Gemeten volgens interne methodes Meetomstandigheden: EV12 (omgevingstemperatuur/ISO 100), handmatige mode, RF 24-105mm F4L IS USM lens (met een brandpuntafstand van 24mm) met de volgende instellingen: sluiter geactiveerd met de ontspanknop, 1-beeld AF (Center AF), one-shot AF

Wellicht vind je dit ook interessant