Canon EOS RP Image Quality

EOS RP

De nieuwe standaard voor full-frame beeldkwaliteit

De kern van de Canon EOS RP wordt gevormd door een uitstekende full-frame Dual Pixel CMOS AF-sensor met 26,2 Megapixel. Elke pixel wordt gebruikt voor zowel beeldverwerking als autofocus, wat resulteert in geweldig scherpe beelden. Van rijke, scherpe details tot betrouwbare prestaties bij weinig licht — deze camera heeft het allemaal. Voeg daar Canon RF-lenzen aan toe die speciaal zijn ontworpen voor het EOS R System en het resultaat zet de nieuwe standaard voor beeldverwerking die je creativiteit ondersteunt en stimuleert.

Dual Pixel CMOS AF

Maak waar en wanneer je wilt opnamen dankzij ongekende ISO

Met een full-frame sensor heb je meer controle over scherptediepte, zodat je ook bij weinig licht prachtige foto's maakt. Dankzij een maximale ISO van 40000 is het mogelijk om ook zonder flits details en kleuren te behouden. De ISO-waarde is gemakkelijk in te stellen op de Canon EOS RP via de Lens Control Ring of instelbare keuzewielen, waardoor je intuïtiever foto's kunt maken.

Snellere beeldverwerking dankzij DIGIC 8

De DIGIC 8 is Canon's nieuwste beeldverwerkingsmotor. Deze verwerkt beelden sneller dan ooit en heeft responsievere en flexibelere bediening, zodat je rechtstreeks van de camera van hogere beeldkwaliteit geniet en je minder nabewerking nodig hebt.

Canon EOS R high speed communication

De kracht van DLO zodra je een foto maakt

Digital Lens Optimizer (DLO) corrigeert zowel optische vertekeningen als verlies van resolutie veroorzaakt door het low-passfilter van de camera door een inversiefunctie toe te passen op iedere opname en het beeld beter te laten overeenkomen met de scène zoals die er voor het blote oog uitziet. Dit zorgt voor gedetailleerde beelden van hoge kwaliteit met beheerbare bestandsgrootten, waardoor fotografen van maximale beeldkwaliteit en grotere flexibiliteit genieten. De Canon EOS RP heeft direct toegang tot informatie van lensprofielen van RF-lenzen en kan dit in de camera gebruiken voor realtime optimalisatie zodra je een foto maakt.

Canon EOS RP with DLO on of water landscape

Volledige weergave

full view shot of Canon EOS RP with DLO on water

100% detail

Nieuwe niveaus van beeldstabilisatie

Beeldstabilisatie over 5 assen en Dual Sensing IS zorgen voor krachtige stabilisatie van je opnamen, waardoor beeldvertekening wordt verminderd. Hierdoor heb je de vrijheid om te creëren zonder dat je hoeft in te leveren op kwaliteit. Met dit dubbele systeem werken de lens en de camera in realtime samen voor stabiliteit (Dual Sensing) via het communicatiesysteem in de lensvatting.

Canon EOS RP shooting night cityscape

Leg meer vast met RAW

Dankzij de 14-bits technologie hebben RAW-bestanden van de Canon EOS RP rijke kleurgradaties en optimale beeldkwaliteit. Deze beelden kunnen worden verwerkt in de camera of met gratis Canon-software, zoals Digital Photo Professional voor PC of Mac en DPP Express voor ipad. De Canon EOS RP heeft ook een Compact RAW-optie (C-RAW), waarmee je ruimte bespaart en toch weinig tot niets inlevert op beeldkwaliteit.

Dit vind je misschien ook interessant
Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Flexibel opnemen, naadloos verbinding maken

Canon EOS RP sample animals

Wellicht vind je dit ook interessant