Canon EOS RP Design and Handling

EOS RP

EOS-ontwerp en -bediening zonder concessies

De Canon EOS RP voelt meteen vertrouwd aan voor EOS-gebruikers vanwege de comfortabele handgreep waarmee je de hele dag kunt fotograferen. Het gebruikscomfort is verder te verbeteren met een optionele uitbreiding van de handgreep. De compacte en hoogwaardige camera is gemaakt van een magnesiumlegering en weegt slechts 485 gram (inclusief batterij en geheugenkaart), waardoor je deze gemakkelijk mee op reis kunt nemen. Je kunt onderweg opladen via USB.

Canon EOS RP and Canon 6D comparison image
Gergo shooting with Canon EOS RP

Werp een blik op de toekomst

De Canon EOS RP heeft een variangle LCD-touchscreen van 7,5 cm / 3,0 inch, met 1.040.000 dots. Het scherm kan kantelen en draaien voor nieuwe creatieve hoeken. Je kunt de informatie in de 0,39 elektronische OLED-zoeker met 2,36 miljoen dots personaliseren, waardoor je het onderwerp goed kunt neerzetten en vanuit elke hoek kunt bekijken. De USH-II-geheugenkaarthouder is geschikt voor je huidige SD-kaarten en is conform de UHS-II-standaard. Dit betekent snellere schrijfsnelheden, 4K-video's en de mogelijkheid om knoppen en regelaars aan te passen aan jouw voorkeuren op het gebied van fotografie.

Canon EOS RP EVF
Gergo shooting with Canon EOS RP vari angle

Je metgezel op weg naar meer creativiteit

Met de Canon EOS RP sta jij aan het roer en heb je knoppen, regelaars en een menusysteem tot je beschikking. Je hoeft alleen nog maar op zoek te gaan naar die uitzonderlijke composities. Een stapsgewijze interface, creatieve scènemodi, flexibele FV-voorkeuze en handmatige modi geven je het benodigde vertrouwen om je creativiteit de vrije loop te laten.

Gergo holding Canon EOS RP

Dit vind je misschien ook interessant
Canon EOS RP image quality

EOS RP

De nieuwe standaard voor full-frame beeldkwaliteit

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Flexibel opnemen, naadloos verbinding maken

Wellicht vind je dit ook interessant