Canon EOS RP Wi-Fi and Connectivity

EOS RP

Flexibel opnemen, naadloos verbinding maken

De Canon EOS RP is ontworpen om dankzij de stille scènemodus snel en geruisloos opnamen te maken en om uitzonderlijke beelden te leveren. Voor straatfotografie en portretten in omgevingen waar men discreet te werk moet gaan, is de stille sluiter een uitzonderlijk voordeel.

De Canon EOS RP maakt gebruik van knipperdetectietechnologie om ongelooflijke beelden te leveren, zelfs wanneer je opnamen maakt bij TL-licht. De camera detecteert de knipperfrequentie en legt het beeld vast bij de hoogste helderheid om de knippereffecten te verminderen. Als er flikkeringen worden gedetecteerd, worden automatisch antiknipperopnamen gemaakt.

Maak opnamen op afstand, houd de controle

De Canon EOS RP is voorzien van zowel Wi-Fi als Bluetooth voor een naadloze verbinding met een compatibele smartphone of tablet. Met deze technologie kun je opnamen maken en rechtstreeks naar een smartphone verzenden of automatische synchronisatie gebruiken in situaties waarin een snelle bestandsoverdracht vereist is. Bovendien kan de camera op afstand worden bediend via de Canon Camera Connect-app en via deze Wi-Fi-verbinding zijn er nieuwe creatieve mogelijkheden om opnamen te maken, vooral wanneer je op reis bent en je werk direct wilt delen.

wireless image review Canon EOS RP

Dit vind je misschien ook interessant
Canon EOS RP image quality

EOS RP

De nieuwe standaard voor full-frame beeldkwaliteit

Wellicht vind je dit ook interessant