OUTSOURCING SERVICES

Re:set the Office - Plaatsonafhankelijk (samen)werken

Prettig en efficiënt kunnen werken, waar u ook bent

Werk waar u wilt. Canon maakt het gemakkelijk.

Canon maakt het gemakkelijk.

Onze manier van werken is in rap tempo veranderd. Thuiswerken is normaal geworden en naar kantoor gaan niet langer vanzelfsprekend. We bepalen zelf wanneer we waar werken.

Dit is alleen mogelijk met goedwerkende IT-oplossingen en faciliteiten die overal toegankelijk zijn. Technologieën en diensten van Canon Business Services maken dit mogelijk.


Binnenkomende post digitaal beschikbaar voor thuiswerkers

“Hoe krijgen we binnenkomende post bij de medewerkers die thuiswerken en voorkomen we dat informatie op kantoor blijft liggen?” Met digitale verwerking van uw inkomende documenten en berichten hebben medewerkers overal snel en veilig toegang tot de informatie. Dit helpt hen gemakkelijker en efficiënter te werken.


Duurzame en veilige pakketbezorging zonder onnodig contact

Voor diensten waar fysiek contact niet nodig is, werken we met slimme onbemande oplossingen. Zoals post- en pakketlockers. Een koerier bezorgt de post en pakketten in de lockers op uw locatie. Dit gebeurt contactloos en bespaart tijd en onnodige koeriersritten. Uw medewerkers halen het pakket op wanneer het hen uitkomt.


Snel en veilig elektronisch ondertekenen en verzenden

“Hoe krijg ik dit document snel ondertekend?” Tegen dit soort vragen lopen we aan nu we minder op kantoor zijn. Wij bieden hiervoor een digitale handtekening oplossing. Met onze cloudoplossing hoeven contracten, formulieren en overeenkomsten niet meer geprint en fysiek ondertekend te worden.

Voor het digitaal delen van gegevens met persoonsgevoelige informatie kan extra beveiliging gewenst zijn. Middels Canon’s ‘beveiligd mailen’ oplossing beperkt u cyberrisico’s en de kans op datalekken. De optie om beveiligd te mailen kan eenvoudig geïntegreerd worden in o.a. Outlook, HRM, en/of zaaksystemen, waardoor extra beveiliging aan een bericht toe wordt gevoegd, o.a. middels encryptie en 2 factor authentication.


Eenvoudig print- en drukwerk bestellen via onze online repro.

Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Onze adviseurs zijn altijd dichtbij, ook als zij niet op uw locatie aanwezig zijn. Via onze Online Servicebalie krijgt u snel antwoord via de telefoon, vraagt u een offerte aan via e-mail of vindt er overleg plaats face-to-face via Teams. Liever een ontmoeting op locatie? Een afspraak is zo gemaakt.

Digitale postkamer: snel en slim verwerken van inkomende informatie

Als antwoord op de thuiswerksituatie bieden wij een laagdrempelige instapmodule als digitale postkamer. We verzamelen de post, scannen deze en versturen de PDF dezelfde dag nog per e-mail naar de geadresseerde.

Daarnaast bieden we meer geavanceerde oplossingen voor de digitale postkamer. Bijvoorbeeld door gedigitaliseerde documenten te koppelen aan werkprocessen of automatisch op te slaan in een archief. Meer weten? Download hier de brochure of bekijk de video via onderstaande button.

ONTDEK DE VOORDELEN VAN DE DIGITALE POSTKAMER

Digitale Postkamer: snel en slim verwerken van inkomende informatie

Pakketlockers: een must-have voor elk kantoor

Laat pakketten ophalen wanneer het uw medewerkers uitkomt. Ook mogelijk voor het verzenden van pakketten en het afleveren van privé-bestellingen. Contactloos, veilig en duurzaam.

Lees hier hoe de Universiteit van Amsterdam en Hogeschool van Amsterdam de lockers gebruiken.

GA NAAR DE CASE STUDY

Pakketlockers: een must-have voor elk kantoor

Digitale handtekening: goedkoper, veiliger en sneller

Canon biedt een digitale handtekening oplossing, zodat mensen vanuit iedere locatie hun werk kunnen doen waarbij overeenkomsten nodig zijn. De oplossing die Canon hiervoor biedt is cloud based, geïntegreerd met Office 365 en kan White label aangeboden worden; zodat u de digitaal te tekenen documenten vanuit uw eigen (bedrijfs)naam via e-mail kan versturen. Deze eenvoudige oplossing voldoet aan alle AVG-eisen en zorgt voor een enorme versnelling van een arbeidsintensief proces.

NEEM CONTACT OP MET EEN SPECIALIST

Digitale handtekening: goedkoper, veiliger en sneller

Een veilig communicatie platform voor e-mail, videobellen en meer

Verstuurt u ook regelmatig (persoons)gevoelige informatie per mail, zoals HR informatie, klantendossiers, rapporten van persoonsgebonden onderzoeken, of bedrijfsgevoelige informatie? Als deze informatie bij de verkeerde personen terecht komt, resulteert dit in datalekken en mogelijk ernstige reputatieschade. Canon biedt een oplossing waarmee mails en grote bestanden beveiligd verstuurd worden. Enkel de juiste geadresseerde kan het bericht middels tweefactorauthenticatie openen en hij/zij heeft niet de mogelijkheid dit bericht door te sturen. De oplossing integreert naadloos met applicaties als Gmail en Outlook. Al meer dan 3.500 bedrijven maken gebruik van deze beveiligd mailen oplossing. Klik hier voor meer informatie over deze oplossing.

NEEM CONTACT OP MET EEN SPECIALIST

Close-Up-of-Man-using-laptop-with-icon-of-lock_Nipitpon-Singad_GettyImages-925828218_960x960

Online Servicebalie: persoonlijk advies altijd dichtbij, ook op afstand

Uw Canon adviseur staat altijd voor u klaar, zowel fysiek als online. Hij zorgt dat uw opdracht snel en veilig geproduceerd wordt en bezorgt het op elke gewenste locatie. Ook thuis. Meer weten?

NEEM CONTACT OP MET EEN SPECIALIST

Servicebalie: persoonlijk advies altijd dichtbij, ook op afstand

Wij geven u graag inzicht en advies door uw documentprocessen gedetailleerd in kaart te brengen en aanbevelingen te doen voor optimalisatie.

Doe uw voordeel met de conclusies en aanbevelingen uit onze procesanalyse.

Praat met een specialist

Gerelateerde oplossingen

Ontdek meer

Technologieën en diensten van Canon Business Services maken het mogelijk om plaatsonafhankelijk te werken. Meer weten?