ARTIKEL

Ontdek het inspiratieboek voor print- en creatieve diensten

Combineer creativiteit, geavanceerde printtechnieken en bijzondere printmaterialen en er ontstaan eindeloos veel mogelijkheden om grafische producten écht uniek te maken.
Met CREATE. PRINT. INNOVATE. laat Canon u de kracht van print zien.

Download het inspiratieboek

One-stop-shop voor repro’s

Canon verzorgt dienstverlening voor klanten die hun repro-activiteiten willen uitbesteden. Of het nu gaat om print- of drukwerk, groot- of kleinformaat of grafische specials. Van flyers en posters tot outdoor signing, evenementen en aankleding van uw interieur. Canon biedt met in-house dienstverlening, online bestelportals, persoonlijke begeleiding en advies, één loket voor al uw grafische behoeften.

Create. Print. Innovate. #UNLEASHPRINT

Haal het maximale uit uw print- en drukwerk

Wist u dat Canon naast reprodiensten ook over een landelijk netwerk van creatieve studio’s beschikt? Onze grafische professionals bij The Creative Hub werken bij klanten in-house en op afstand. Van concepting en design tot fotografie, video, animatie en complete campagnes. De kracht van online combineren we daarin naadloos met de eindeloze mogelijkheden van print- en drukwerk. Zo bieden we niet alleen één loket voor repro, maar een one-stop-shop voor al uw communicatiebehoeften.

De combinatie van creativiteit, geavanceerde printtechnieken en printmaterialen maken uw product namelijk écht uniek. Ons motto is daarom: CREATE. PRINT. INNOVATE. Wij dagen u uit om het maximale uit uw ideeën te halen en helpen u graag bij het verwezenlijken hiervan.

Het Canon inspiratieboek en extra voorbeeldmaterialen van print

Create. Print. Innovate:
laat u inspireren

CREATE: Daag onze designers uit en geef bijzondere vorm en kleur aan uw uitingen.

PRINT: Van klein formaat tot XXL. Ontdek de mogelijkheden van print.

INNOVATE: Gebruikt u vaak dezelfde vertrouwde printmedia? Denk eens outside-the-box en maak uw product uniek.

In ons inspiratieboek laten we voorbeelden zien die we in opdracht van onze klanten hebben gemaakt. Laat u ook inspireren!

Bekijk ons inspiratieboek boordevol mooie voorbeelden!

Canon heeft een breed assortiment aan PVC-vrije media.

Duurzame printoplossingen

Steeds meer organisaties kiezen bewust voor een lagere milieu-impact, ook op het gebied van hun grafische uitingen. Er worden enerzijds meer digitale middelen gemaakt, anderzijds is de vraag naar duurzame printalternatieven sterk toegenomen. Canon werkt volgens de filosofie van Kyosei, wat 'samen leven en samenwerken voor het algemeen welzijn' betekent. Dit bepaalt ook onze benadering van duurzaamheid. Ons assortiment van printmedia bevat veel PVC-vrije varianten en papier en karton zijn erg duurzame alternatieven voor kunststof materialen. Zo kunnen we u ook helpen om uw doelstellingen op het gebied van duurzaamheid te behalen.

Gerelateerde oplossingen

Ontdek meer

Meer weten over onze creatieve dienstverlening?

-->