The Creative Hub

English version 

The Creative Hub biedt in-house dienstverlening waarbij we elke vorm van communicatie zien als een kans. We zitten al in huis bij zo’n 25 A-merken in Nederland, inspelend op de behoefte van organisaties om communicatie steeds meer binnen de eigen muren te regisseren. Vanuit het hart van de organisatie werken we nauw samen met de afdelingen communicatie, marketing en HR.

Canon Creative Services


Hapklare creativiteit

Deze tijd vraagt veel van organisaties. Inspelen op alle ontwikkelingen is bijna een dagtaak. Wij combineren beproefde formats en technologie met verrassende, nieuwe ideeën en creativiteit. Zo kunnen we ons volledig richten op de creatieve invulling en hoeven we niet iedere keer het wiel uit te vinden. Opdrachtgevers weten zo precies wat ze van ons kunnen verwachten; qua deliverables, timing en budget.

creative-hub

CREATIEVE (INHOUSE) DIENSTVERLENING

The Creative Hub

Elke communicatie uitdaging zien we als een kans. Nieuwsgierig wat we doen en hoe we dat aanpakken?

Video bekijken

Een studio in-house of virtueel

Werken met The Creative Hub betekent werken met een in-house team van creatieve experts. Altijd beschikbaar op een afdeling binnen jouw organisatie. Als er geen team in huis nodig is, wordt er een virtueel team samengesteld uit ons netwerk van ruim 50 specialisten, om je vanuit een andere locatie te helpen. Met 25 studio’s door het land, verdeeld over 6 regio’s, met één netwerk, hebben wij altijd de juiste experts voor elke klus.

TCH-animatie-kaart

Start-up mentaliteit

The Creative Hub bedenkt, verrast en ontwerpt. No-nonsense en hands-on. Het vraagt ondernemerschap, vindingrijkheid en het vermogen ons te verplaatsen in de cultuur en filosofie van onze klanten. Met oog voor de klant, en voor elkaar, zijn wij hardwerkende specialisten met passie voor ons werk! Wij werken onder andere voor deze mooie klantgroep, waar we fantastische projecten voor uitvoeren. Lees hier meer over deze projecten.

TCH-animatie-kaart
Nice to meet you! Heb je vragen over onze dienstverlening of kunnen we je wellicht al direct helpen met een communicatie-uiting?


Ontdek meer

Gerelateerde oplossingen