Creative Services

VIRTUAL VISITS

Geef uw gasten een levensechte bezoekerservaring met een 'Virtual Visit'. Een virtuele, interactieve rondleiding in 360 graden door uw locatie.

Wat zijn VIRTUAL VISITS?

Een VIRTUAL VISIT is een online belevenis waarbij je virtueel door een echt gebouw of gebied wandelt en onderweg verschillende klikbare hotspots tegenkomt.

Als bezoeker heb je altijd een 360-graden view van je omgeving en bepaal je zelf welke kant je op gaat en wat je wilt ontdekken.

Ervaar het zelf, bezoek onderstaande voorbeelden.

Voorbeeld

School- en studieoriëntatie

Zet VIRTUAL VISITS in voor school- en studieoriëntatie om de student alvast uw onderwijsinstelling te laten bezoeken, om zich zo te oriënteren en te laten informeren over de diverse opleidingsrichtingen.

Op deze manier biedt u een unieke online ervaring, waarbij de student, ouder of verzorger heel eenvoudig een indruk krijgt van de opleidingen. Bekijk de VIRTUAL VISIT die we voor Hanzehogeschool hebben gemaakt.

Voorbeeld

Onboarding en training

VIRTUAL VISITS zijn een perfect middel om potentiële medewerkers kennis te laten maken met uw organisatie of instelling. Ná het tekenen van het contract kunt u uw nieuwe medewerker hiermee welkom heten en digitaal wegwijs maken binnen uw organisatie.

Ook is het mogelijk een levensechte trainingsruimte met tal van interactieve oefen- en presentatiemogelijkheden online op te stellen.

Voorbeeld

Showroombezoek

Om zo dicht mogelijk bij de beleving van een echte winkel of showroom te komen kunt u gebruik maken van een virtuele showroom, waarin bezoekers uw producten in 3D, pop-up of videovorm bekijken. Denk aan demovideo’s, 3D-modelling objecten en productspecificaties.

Link uw producten door naar de webshop of verwijs door naar een afspraakplanner, zodat men sneller overgaat tot de aankoop!

Voorbeeld

Museumtour

Met een VIRTUAL VISIT verlengt u de openingstijden van uw museum en kunnen uw bezoekers nog langer genieten van alle exposities en kunst.

Genereer meer online exposure en extra bezoekers. Laat een aanklikbare gids een rondleiding geven door het museum of voeg extra informatie toe in de ruimtes met behulp van tekstuele pop-ups, beeldmateriaal of objecten die in 3D of met augmented reality tot leven komen.Benieuwd hoe we VIRTUAL VISITS voor uw organisatie kunnen inzetten?
Neem direct contact op met onze Centrale Creative Hub of Pauline de Jong voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Centrale Creative Hub
thecreativehub@canon.nl
T. 073 681 51 89

Pauline de Jong
Canon Business Services -
The Creative Hub,
Canon Nederland N.V.
pauline.de.jong@canon.nl
T. 06 51 52 88 28
Neem contact op

Waarom VIRTUAL VISITS?

Sinds het uitbreken van de corona pandemie weten we dat een fysiek bezoek van publieke ruimtes niet altijd meer vanzelfsprekend óf nodig is. Online werken en videoconferencing hebben een vlucht genomen en laten zien hoeveel je ook digitaal kunt doen.

VIRTUAL VISITS gaat nog een stap verder: hiermee kunnen klanten of gasten online uw locatie bezoeken via een interactieve tour in 360 graden.

Ontdek hier de voordelen.

Wat kost VIRTUAL VISITS?

De kosten van een VIRTUAL VISIT zijn afhankelijk van het aantal op te nemen ruimtes en het aantal in te voegen interactieve elementen.

Onderstaande standaardpakketten geven een richtprijs voor uw VIRTUAL VISIT.

Wij maken graag uw offerte op maat op.
Bekijk onze richtprijzen [pdf, 187 kb]

Over The Creative Hub

Met een vijftiental studio’s in huis bij onze klanten én een Centrale Creative Hub vertalen wij de brand strategie van organisaties door in creatieve ontwerpen, passend bij merk en identiteit. Van concept tot DTP, van signing tot animatie en van fotografie tot video. The Creative Hub bedenkt, ontwerpt en verrast! Wij geven vorm aan communicatie.

Werken met The Creative Hub betekent verrassende ontwerpen passend bij merk en identiteit, flexibiliteit en schaalbaarheid voor onze klanten. Met ruim 75 communicatieprofessionals, verspreid door het land, stellen wij vooraf een dedicated creatief team samen dat altijd klaar staat voor uw opdracht.

Ontwerpers, DTP’ers, art directors, video- en fotografen, editors, animatoren, project managers en studio coördinatoren. Onze in-house propositie stelt ons in staat ons te verplaatsen in de cultuur en filosofie van onze opdrachtgevers. Daar waar wij niet bij onze klanten in huis op locatie zitten, bieden wij onze creativiteit aan vanuit onze Centrale Creative Hub. Dit betekent flexibiliteit, schaalbaarheid en altijd persoonlijk contact voor u als opdrachtgever.

Ontdek meer

  • The Creative Hub projecten

    Wat doen wij zo al bij onze klanten? Laat je inspireren door deze projecten van The Creative Hub.

  • Van werkplek naar creatieve ontmoetingsruimte

    Maak uw leer- en werkplek klaar voor morgen. De functies van kantoren en campussen veranderen meer en meer in ontmoetingsplekken. Dit vraagt om een andere beleving en inrichting van ruimtes, kortom om een 'FIT OUT' van de werkplek.

  • Interactieve video

    Versterk de connectie met uw doelgroep door meetbare, persoonlijke en aantrekkelijke content te bieden.

Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.