Creative Services

VIRTUAL VISITS

Geef uw gasten een levensechte bezoekerservaring met een 'Virtual Visit'. Een virtuele, interactieve rondleiding in 360 graden door uw locatie.

VIRTUAL VISITS

Canon Camera

Wat zijn VIRTUAL VISITS?

Een VIRTUAL VISIT is een online belevenis waarbij je virtueel door een echt gebouw of gebied wandelt en onderweg verschillende klikbare hotspots tegenkomt.

Als bezoeker heb je altijd een 360-graden view van je omgeving en bepaal je zelf welke kant je op gaat en wat je wilt ontdekken.

Ervaar het zelf, bezoek onderstaande voorbeelden.
Canon Camera

Voorbeeld

School- en studieoriëntatie

Zet VIRTUAL VISITS in voor school- en studieoriëntatie om de student alvast uw onderwijsinstelling te laten bezoeken, om zich zo te oriënteren en te laten informeren over de diverse opleidingsrichtingen.

Op deze manier biedt u een unieke online ervaring, waarbij de student, ouder of verzorger heel eenvoudig een indruk krijgt van de opleidingen. Bekijk de VIRTUAL VISIT die we voor Hanzehogeschool hebben gemaakt.

Canon Camera

Voorbeeld

Onboarding en training

VIRTUAL VISITS zijn een perfect middel om potentiële medewerkers kennis te laten maken met uw organisatie of instelling. Ná het tekenen van het contract kunt u uw nieuwe medewerker hiermee welkom heten en digitaal wegwijs maken binnen uw organisatie.

Ook is het mogelijk een levensechte trainingsruimte met tal van interactieve oefen- en presentatiemogelijkheden online op te stellen.

Canon Camera

Voorbeeld

Showroombezoek

Om zo dicht mogelijk bij de beleving van een echte winkel of showroom te komen kunt u gebruik maken van een virtuele showroom, waarin bezoekers uw producten in 3D, pop-up of videovorm bekijken. Denk aan demovideo’s, 3D-modelling objecten en productspecificaties.

Link uw producten door naar de webshop of verwijs door naar een afspraakplanner, zodat men sneller overgaat tot de aankoop!

Canon Camera

Voorbeeld

Museumtour

Met een VIRTUAL VISIT verlengt u de openingstijden van uw museum en kunnen uw bezoekers nog langer genieten van alle exposities en kunst.

Genereer meer online exposure en extra bezoekers. Laat een aanklikbare gids een rondleiding geven door het museum of voeg extra informatie toe in de ruimtes met behulp van tekstuele pop-ups, beeldmateriaal of objecten die in 3D of met augmented reality tot leven komen.Benieuwd hoe we VIRTUAL VISITS voor uw organisatie kunnen inzetten?
Neem direct contact op met onze Centrale Creative Hub of Pauline de Jong voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Centrale Creative Hub
thecreativehub@canon.nl
T. 073 681 51 89
Pauline de Jong
Canon Business Services -
The Creative Hub,
Canon Nederland N.V.
pauline.de.jong@canon.nl
T. 06 51 52 88 28
Neem contact op

Waarom VIRTUAL VISITS?

Sinds het uitbreken van de corona pandemie weten we dat een fysiek bezoek van publieke ruimtes niet altijd meer vanzelfsprekend óf nodig is. Online werken en videoconferencing hebben een vlucht genomen en laten zien hoeveel je ook digitaal kunt doen.

VIRTUAL VISITS gaat nog een stap verder: hiermee kunnen klanten of gasten online uw locatie bezoeken via een interactieve tour in 360 graden.

Ontdek hier de voordelen.

Wat kost VIRTUAL VISITS?

De kosten van een VIRTUAL VISIT zijn afhankelijk van het aantal op te nemen ruimtes en het aantal in te voegen interactieve elementen.

Onderstaande standaardpakketten geven een richtprijs voor uw VIRTUAL VISIT.

Wij maken graag uw offerte op maat op.
Bekijk onze richtprijzen [pdf, 187 kb]

Over The Creative Hub

The Creative Hub, onderdeel van Canon, biedt in én uit huis creatieve dienstverlening. Met ruim 50 specialisten, 10 in-house studio’s door het land, en ruim 20 A-merken die op afstand gebruikmaken van onze creativiteit, zijn we flexibel, schaalbaar en hebben wij altijd de juiste expertise voor uw project. Elke klant is voor ons uniek en anders, maar wat we overal hetzelfde doen is vanuit het hart van de organisatie nauw samenwerken met de afdelingen communicatie, marketing en HR.

We spelen in op de behoefte van organisaties om communicatie steeds meer binnen de eigen muren te regisseren. Daarnaast stelt de meest recente beeld-technologie van Canon ons in staat om van uw visuele communicatie iets geweldig moois te maken! Van concept tot video, van ontwerp tot animatie en van signing tot fotografie.

Ontdek meer

Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.