Headers_1519x494

Kijk op onderwijs

Hoogwaardig onderwijs bieden, altijd en overal

Om leerlingen en studenten aan te trekken en aan zich te binden, moeten onderwijsinstellingen hen de beste leerervaring bieden, in iedere fase van hun opleiding. Specifiek voor hoger onderwijs gelden daarbij de volgende zaken als pré: internationaal georiënteerd, goede aansluiting op het bedrijfsleven en focus op de ontwikkeling van 21st Century Skills, zoals het vermogen tot reflectie, samenwerken, creativiteit en pragmatisch oplossingsvermogen.

Ook door de juiste technologie en services te kiezen, kunnen onderwijsinstellingen leerervaringen voor studenten creëren die het verschil maken. Met de oplossingen van Canon helpt u niet alleen studenten maar ook uw medewerkers slimmer en sneller te studeren en werken in een snel veranderende digitale, mobiele en ‘always-on’ wereld. Met Canon Campus Services ontzorgen wij al uw processen op het gebied van print, document en beeld voor studenten, medewerkers en gasten. Alle gebruikers hebben eenvoudig toegang tot de betreffende diensten via de selfservice Campus-portal.


Campus Print:

cloud management oplossing waarmee gebruikers vanaf ieder device altijd en overal kunnen printen, scannen, kopiëren én betalen. 

Campus Pay:

faciliteert de afhandeling van de betaalstromen van alle betaalde faciliteiten, zoals print, vending, catering en parkeren. Daaronder vallen het beschikbaar stellen van alle gangbare betaalmethoden zoals iDEAL, Paypal en creditkaart, het financieel beheer van de betaaltransacties en het multi wallet beheer voor zowel prepaid als contactloze betalingen. 

Campus ID:

management van zowel de fysieke als digitale identiteiten van studenten, gasten en medewerkers, zoals collegekaart, e-mailadres, schoolaccount en web-identiteit. 

Campus Shop:

online en offline shop voor het bestellen en afleveren van kantoorartikelen en documentgerelateerde diensten, zoals printproductie met afwerking, speciale opdrachten en readers en DTP. 

Campus Exam:

volledige outsourcing (BPO) van de end-to-end keten van het examenproces. Van planning en creatie tot productie en distributie van de examens in een veilige omgeving om een fraudevrij proces te waarborgen.