Canon Onderwijs Services

Innovatieve dienstverlening voor de leeromgeving van morgen

De ultieme leer- en werkervaring

De digitale transformatie van het onderwijs zit in een stroomversnelling. De mix van digitale en klassikale leervormen heeft de toekomst. Een toekomst waarin de campus vooral een ontmoetingsplek is en de student journey helemaal hybride verloopt: een mix van online en fysieke studieoriëntatie tot papieren en digitale examens.

Innovatief dienstenpakket
Canon Onderwijs Services is een innovatief dienstenpakket door en voor het onderwijs, waarmee u de ultieme leer- en werkervaring kunt bieden aan studenten en werknemers. Online én offline. On-campus én off-campus.

Onze Campus Services maken het gemakkelijker dan ooit om documenten te printen en communicatiematerialen te bestellen. Met onze Teaching & Exam Services bieden we audiovisuele oplossingen voor eigentijdse kennisoverdracht en een toetsworkflowsysteem om uw gehele tentamenproces aan te sturen, zowel op papier als digitaal. En via onze Communication Services kunt u – inhouse of op afstand – creatieve concepten en middelen laten ontwikkelen voor inspirerende wervingscampagnes, events of signing op de campus. Met Canon Onderwijs Services bent u nu al voorbereid op deze toekomst.

‘Future proof’ dienstverlening voor het onderwijs

Met Canon Onderwijs Services dragen we bij aan een prettige, gebruiksvriendelijke en toekomstgerichte leeromgeving waarmee mensen zich echt verbonden voelen. Zelfs wanneer ze thuis of onderweg zijn. Zo houdt uw organisatie altijd aansluiting bij de snel veranderende belevingswereld van scholieren, studenten en onderwijsprofessionals.

CAMPUS SERVICES

DIGITALE EN FYSIEKE PRINT- EN POSTDIENSTVERLENING
Ondersteunende diensten voor zowel studenten als medewerkers op het gebied van (mobiele) printservices, zoals betaaloplossingen (en budgetten) voor printopdrachten voor studenten en medewerkers. Deze diensten bieden we on-premise, hybride of in de cloud. Met de Campus Print app kunnen studenten, medewerkers en gastgebruikers inloggen bij de printer, bestanden printen en betalen. Meer weten? Download de flyer.

Ook de (digitale) post- en pakketverwerking verzorgen we graag voor u. Voor het bestellen van print- en drukwerk, merchandise en (opgemaakte) werkstukken en proefschriften bieden we een online bestelportaal én de mogelijkheid een fysieke servicebalie in te richten op de campus.

Student haalt zijn printopdracht op bij de printer door middel van uniFLOW Online

Campus print app

Mobiele printservices met betaaloplossing voor printopdrachten voor studenten en medewerkers. Zelf uitproberen?

Registreer voor de gratis campus print app

Optimalisatie van uw informatielogistiek

Van slimme pakketlockers tot geavanceerde software voor het vereenvoudigen van de interne logistiek.

Lees verder

TEACHING & EXAM SERVICES

OPLOSSINGEN VOOR KENNISOVERDRACHT EN TOETSPROCESSEN

Innovatieve oplossingen voor eigentijdse kennisoverdracht, zoals digitale lesmaterialen, interactieve readers en livestreaming van colleges. Ook bieden we alle diensten die het toetsproces, voor zowel papieren als digitale toetsen van begin tot eind veilig, betrouwbaar en audit-proof maken. Van planning, productie en distributie tot afname, nakijken en archivering.

COMMUNICATION SERVICES

(IN-HUIS) CREATIVITEIT VOOR INSPIRERENDE STUDENT JOURNEYS

Creatieve dienstverlening voor het ontwikkelen en produceren van concepten en middelen voor de werving en onboarding van studenten, en om ze de ultieme leerervaring te bieden. Van signing tot animatie en van leaflet tot website. In-huis of op afstand, onze specialisten van The Creative Hub denken graag mee met uw communicatiemedewerkers om inspirerende creativiteit toe te voegen aan elke fase van de student journey.

Gerelateerde oplossingen

  • Hybride leren faciliteren

    Canon's Pan Tilt Zoom camera’s (PTZ) bieden productie- en streaming-oplossingen op locatie zonder camera-operator. De camera volgt de spreker terwijl hij over het podium beweegt. Ideaal voor het vastleggen van colleges, hybride leren en voor het organiseren van online events en open dagen.

  • Digital Transformation Services

    Versnel uw digitale transformatie, ongeacht waar u werkt, met onze gecombineerde services en oplossingen voor apparaat- en informatiebeheer die zijn ontwikkeld voor naadloze integratie van papieren en digitale documenten.

  • Canon student development programma

    Geef je carrière een boost en zet de volgende stap naar professionele fotografie met het Canon Student Development Programme.

Uit de praktijk

Benieuwd naar onze innovatieve dienstverlening voor het onderwijs van morgen?