Canon Business Services dienstverlening

Optimalisatie van uw informatielogistiek

Canon biedt twee innovatieve oplossingen om uw logistieke ‘last-mile’ post- en pakket uitdagingen aan te pakken: slimme pakketlockers en geavanceerde software voor het vereenvoudigen van uw interne logistiek.

Image-vrouw-bij-locker

Duurzame distributieoplossing voor uw ‘last-mile’ post- en pakketlogistiek

Er is sprake van een mix van werken op kantoor en werken op afstand. Door deze hybride manier van werken veranderen de behoeften van medewerkers en bestaande processen. Daarnaast zien we een trend van centralisatie van diensten en locaties. Het aantal (privé)pakketten binnen de kantooromgeving neemt toe en er dient aandacht te zijn voor de beveiliging van aangetekende brieven en voor opslag en uitgifte van kostbare (IT-)middelen.

Ook moeten we onszelf uitdagen om meer klimaatbewuste keuzes te maken. Met de inzet van slimme groene distributieoplossingen kunnen we duurzamer werken en logistieke bewegingen in binnensteden terugdringen.

De moderne postkamer kent diverse uitdagingen. Denk aan de vraag om 24/7 service; het ophalen van pakketten wanneer daar behoefte aan is; een toenemend aantal zakelijke en privé pakketten dat op kantoor wordt bezorgd en de track & trace van pakketten die belangrijker wordt. Kortom, een groeiende behoefte voor slimme oplossingen in de interne logistieke dienstverlening.

Met slimme pakketlockers bieden we een duurzame distributieoplossing voor uw ‘last mile’ post- en pakketlogistiek. Slimme software maakt de distributie veilig, betrouwbaar en controleerbaar. We besparen koeriersritten en bieden een extra service aan medewerkers die niet iedere dag op kantoor komen vanwege het ‘hybride werken’. Een oplossing van deze tijd. Slim, veilig en duurzaam.

Canon dienstverlening

Canon helpt uw organisatie door uw post- en pakketlogistiek te ondersteunen. Dit doen we zowel in-huis, uit-huis of middels een hybride dienstverleningsmodel. Om aan te sluiten bij de trends in de markt, bieden wij de mogelijkheid om middels slimme software en post- en pakketlockers uw post, pakketten- en IT-gerelateerde items gemakkelijk en veilig te verwerken. Een nieuwe benadering van distributiebeheer en ‘last mile’ logistiek. Post- en pakketlockers vergroten het gemak van uw medewerkers door 24/7 toegankelijk te zijn, besparen tijd, en verlagen de werkdruk van het postkamerpersoneel. Onze slimme lockers zorgen voor een accountable, veilig en duurzaam distributieproces.

De slimme lockers zijn modulair en schaalbaar en dus makkelijk aan te passen als er meer capaciteit nodig is. Er zijn verschillende modules, waarmee wij een ideale configuratie voor uw organisatie samenstellen. De lockers zijn duurzaam geproduceerd, hoogwaardig afgewerkt en leverbaar in diverse kleuren. De medewerkers van uw organisatie kunnen de lockers openen via een beveiligde, sleutelloze toegang.

Software voor het vereenvoudigen van uw interne logistiek

Met gebruiksvriendelijke software behoren tijdverlies, veiligheidsrisico’s en ad-hoc oplossingen definitief tot het verleden. Medewerkers kunnen zelf hun zakelijke of privé pakket, repro-opdracht, laptop of andere IT-asset ophalen wanneer het hen uitkomt. De software biedt volledige zichtbaarheid en transparantie gedurende het hele logistieke proces. Onze medewerkers kunnen de items scannen, registreren en traceren. Dit kan full-service in combinatie met pakketlockers en fysieke bezorging, maar ook zonder. Daarnaast kunnen we de software koppelen aan bestaande lockers van uw organisatie.

Kortom, Canon kan uw gehele postkamer beheren inclusief moderne last-mile bezorging van poststukken, pakketten en IT-middelen. We richten de logistieke processen slim, duurzaam en veilig in met extra gebruikers- gemak en flexibiliteit voor uw organisatie.

Zelf ervaren hoe u tijd kunt besparen en uw interne logistiek kunt stroomlijnen? Vraag de gratis demo-software aan.

QUOTE

“Met het nieuwe postsysteem besparen we jaarlijks tienduizenden transportkilometers van bestelbusjes. Het transport gaat via een speciale vervoerder die volledig elektrisch rijdt”

Robin Vermeulen

Contract manager, Universiteit van Amsterdam.

CASE STUDY

Herinrichting van de postdienstverlening bij de Uva & HvA

De inzet van een logistieke hub middels de last-mile formule, gecombineerd met uitleveringen van zendingen in post en pakketlockers, leidde tot een forse verduurzaming voor de klant.

Gerelateerde oplossingen

 • Canon Business Services

  Ontdek onze oplossingen voor efficiënter werken en hoe deze uw business kunnen transformeren.

 • Digital Services

  Automatiseer de inkomende informatieprocessen van uw organisatie en besteed deze uit aan Canon Business Services (CBS).

 • Digitale postkamer

  Werk sneller, verlaag de kosten en bied een nog betere klantenservice door post efficiënter te verwerken.

 • Ontdek meer

 • Digitale Transformatie middels outsourcing bij VLC & Partners

  Canon helpt VLC & Partners de hoeveelheid digitale communicatiestromen op tijd en correct te verwerken en de complexiteit van verschillende communicatie te managen.

 • Digitale postkamer: tips voor het versnellen van uw digitale transformatie

  Digitale afhandeling van inkomende post en klantcommunicatie is van cruciaal belang voor de digitale transformatiestrategie van uw organisatie.

 • Toekomstbestendige documentdienstverlening voor Arcadis

  Continue ontwikkeling in repro-, post- en creatieve dienstverlening

 • Benieuwd naar de voordelen van slimme pakketlockers voor uw organisatie?
  Privacybeleid

  Praat met een expert tijdens kantooruren

  Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

  * Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

  Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

  Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

  Dank u wel

  Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

  [TIME]

  Graag tot ziens

  Sorry

  Fout