PIXMA-INKT

PIXMA-SINGLE-INKTCARTRIDGES

Met Canon's PIXMA-single-inktcartridges haal je het meeste uit je foto's en creëer je superieure inkjetprints met heldere, nauwkeurige kleuren.

Waarom single-inktcartridges?

Canon's assortiment PIXMA-single-inktcartridges zijn beter qua ontwerp. Ze minimaliseren de hoeveelheid afval en houden de efficiëntie op peil. Ze leveren tot 35%1 meer prints dan imitatiecartridges. Originele Canon-single-inkten zijn 100% betrouwbaar, zodat je kunt printen met minder stress. De cartridges zullen niet kapot gaan of lekken, en zorgen voor interne bescherming van je printer.

Canon Camera

Superieure printkwaliteit

Als je de allerbeste fotokwaliteit wilt, kun je het beste kiezen voor Canon's single-inkten. Ze brengen elk detail in je foto's naar voren, zodat je elke keer weer prints van fotolabkwaliteit maakt met levendige kleuren, tinten en structuren, zonder vreemde lijnen of strepen.

Efficiëntie en consistentie

Originele Canon PIXMA-inktcartridges bieden altijd consistente kwaliteit. Het single-inktsysteem gebruikt afzonderlijke inkttanks voor elke kleur. Als een kleur op is, hoef je dus maar één inkttank te vervangen. En omdat je alleen afzonderlijke kleurentanks hoeft te vervangen, kan het single-inktsysteem jouw printkosten verlagen!

PIXMA_TS8250

Inkt per modelserie

Hulp nodig bij het kiezen van inktcartridges?

Ontdek de juiste inkttoner of het juiste papier voor je Canon-printer.
  1. Gebaseerd op een 2018 Keypoint Intelligence - Buyers Lab-onderzoek in opdracht van Canon waarbij Canon-cartridges met een set cartridges van derden zijn vergeleken. Ga naar https://www.canon-europe.com/printers/genuine-consumables/ voor meer informatie. Het percentage prints kan variëren, afhankelijk van de standaard-/XL-/XXL-formaten.