In a room filled with bouquets of flowers, a man holds a print he has made using a Canon PIXMA G6040 that can be seen on the table in front of him.

PRINTEN

Ontdek hoe een Canon-printer uit de PIXMA G-serie je business een boost kan geven

Flexibel, rendabel en ontworpen voor consistente resultaten van hoge kwaliteit – geen wonder dat de printers uit de Canon PIXMA G-serie deze drie bedrijven een boost geven. Ben jij de volgende?

De wetenschap van inspiratie

A child holds a Mini Professors certificate with his name on.
De jongeren die deelnemen aan de natuurwetenschapslessen van Mini Professors, gebruiken de Canon PIXMA G4510-printer om van alles te printen zoals naamlabels, stickers en certificaten.

Bedrijf: Mini Professors

Sector: Onderwijs

Locatie: St Albans & Harpenden, Verenigd Koninkrijk

Diensten: Leuke, informatieve lessen natuurwetenschappen voor kleuters

Website: www.miniprofessors.com/stalbans

De klanten van Natasha Spink zijn zeer veeleisend. Natasha is de franchisenemer van Mini Professors in de regio St Albans en Harpenden. Mini Professors biedt de enige lessen natuurwetenschap speciaal voor kleuters. Geprinte materialen vormen een belangrijk onderdeel van elke les. Na het zorgvuldige onderzoek dat je mag verwachten van een wetenschapper, koos Natasha voor een Canon PIXMA G4510-printer.

"Zo kan ik de kinderen elke week veel te doen geven," legt Natasha uit. "In het kader van de experimenten hebben we veel verschillende sjablonen, stickers en kaarten, en tot nu toe werkt de printer goed op allerlei materialen."

De compacte Canon PIXMA G4510 kan gemakkelijk overweg met het printvolume dat Natasha nodig heeft. De wireless connectiviteit is ook een pluspunt. "Terwijl ik in een andere kamer een oogje op mijn kinderen houd, kan ik printen vanaf mijn laptop," zegt ze.

Natasha is ook zeer te spreken over de navulbare inkttanks met hoge capaciteit van de Canon PIXMA G4510. Aan de volume-indicatorlijnen zie je gemakkelijk hoeveel inkt er nog over is. Ze zijn eenvoudig na te vullen, en dat hoeft niet vaak. Zo ontstaat er ook minder plastic afval.

Ook op printkwaliteit scoort de Canon PIXMA G4510 goed, zowel hier als elders. "De kinderen vinden het leuk om aan het eind van de les een certificaat te krijgen," legt Natasha uit. "Het is fantastisch om hun iets te kunnen geven waar ik trots op ben – de kwaliteit is geweldig en ze kunnen het mooi thuis ophangen."

"Het printen is betrouwbaar, voordelig en gebruiksvriendelijk, en het resultaat is geweldig."

Een succesvolle toekomst zekerstellen

Gerelateerde artikelen
Meet the PIXMA G650 and PIXMA G550

PRINTEN

Maak kennis met de PIXMA G650 en PIXMA G550

Ontdek de nieuwe functies van de volgende generatie MegaTank-printers van Canon.

A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

TIPS VOOR HET PRINTEN

De beste printer voor het kantoor aan huis

Werk probleemloos vanuit huis met de Canon PIXMA TR4650-printer.

A man using the Canon PRINT app on a tablet to print a document of a bar graph on a Canon PIXMA G6050.
Premier Insurance gebruikt de Canon PRINT-app om documenten te printen vanaf een mobiele telefoon of tablet naar de PIXMA G6050, op kantoor of op afstand.

Bedrijf: Premier Insurance

Sector: Verzekeringen

Locatie: Harrow, Londen, Verenigd Koninkrijk

Diensten: Portfolio van verzekeringsproducten

Website: www.premier-insurance.net

Snelle groei. Torenhoge ambities. In zijn ambities voor Premier Insurance moet Anik Islam zorgen dat de bedrijfsmiddelen berekend zijn op de vraag. De maatschappij is een van de belangrijkste intermediaire verzekeraars in het Verenigd Koninkrijk geworden.

Toen het bedrijf zich uitbreidde, zocht Anik naar nieuwe printoplossingen. De printer moest goed scoren op hoge productiviteit, connectiviteit, hoge opbrengst en flexibiliteit bij het printen.

"De Canon PIXMA G-serie leek de oplossing voor al onze problemen," aldus Anik.

The Canon PIXMA G6050 with four vivid ink bottles for the refillable ink tanks.
Dankzij de navulbare inkttanks voor grote volumes in de Canon PIXMA G6050 hoef je niet steeds opnieuw dure cartridges te bestellen.

De Canon PIXMA G6050 is ideaal voor de drukke kantooromgeving van Premier Insurance. Dankzij de capaciteit van 350 vel, de dubbele papierinvoer en de navulbare inkttanks met een hoog rendement ben je minder tijd kwijt aan het bijvullen van papier en het bestellen van dure cartridges. Met de Canon MegaTank-printers zoals de Canon PIXMA G6050 kun je wel 18.000 pagina's printen met slechts drie zwarte-inktflesjes. "Zo is de administratieve kant geheel gestroomlijnd," vertelt Anik.

Een ander voordeel van de Canon PIXMA G6050 was dat hij overweg kan met allerlei media – van normaal papier en kaarten tot enveloppen en fotopapier. Voor een bedrijf dat deels afhankelijk is van strakke marketingmaterialen om een kwalitatieve marktbeleving te bieden, was het een hele omslag om deze rendabel intern te kunnen printen.

Ook de cloudmogelijkheden van de Canon PIXMA G6050 waren een grote omslag voor Premier Insurance. "Onze klanten brengen vaak documenten mee naar vergaderingen. Met de Canon PRINT-app kan ik ze nu snel scannen en worden ze automatisch gestuurd naar kantoor, zodat het personeel ze direct kan analyseren," legt Anik uit.

"Zelfs als ik niet op kantoor ben, kan ik de printer beheren via de app. Het is geweldig."

Een groeiend partnerschap

A man holding a picture of a woman, with more sentimental photos laid out on a table.
Forever Rose levert een persoonlijke foto bij elk cadeau dat het verzendt, en die moet van de hoogste kwaliteit zijn.

Bedrijfsnaam: Forever Rose

Sector: Cadeaus

Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Diensten: Gepersonaliseerde cadeaus

Website: www.MyForeverRose.com

Voor een aanbieder van gepersonaliseerde cadeaus lijken eeuwigbloeiende bloemen toverij. Maar de printuitdagingen van Forever Rose waren echt. Na een bescheiden begin betekende de wereldwijde uitbreiding, dat het personeelsbestand uitgroeide tot ruim 500 medewerkers. Het oude laserprintsysteem belemmerde steeds meer de productiviteit en de financiële resultaten.

In de Canon PIXMA G6040 vond de eigenaar van Forever Rose, Ebraheem al Samadi, een oplossing die voorzag in de behoefte aan consistent betrouwbare, hoge productiviteit en lagere printkosten.

"We zagen kostenbesparingen van 60-70% in vergelijking met de eerdere lasertoner."

De geïntegreerde inkttanks voor grote volumes van de Canon PIXMA G6040 zijn de sleutel tot de lage gebruikskosten. Deze MegaTanks hebben niveau-indicatoren aan de voorzijde en zijn eenvoudig bij te vullen. Dit hoeft bovendien veel minder vaak dan bij printers met cartridges. Op sommige locaties van Forever Rose hoeven de printers met navulbare inkt maar liefst 6 maanden niet te worden nagevuld.

"We printen dagelijks," aldus Asim Hussain, International Commercial Director. "En betaalbaar printen van hoge volumes was een belangrijke overweging in de keuze voor de Canon MegaTank-printer."

Betaalbaarheid is nog maar de helft van het verhaal. De hoogwaardige resultaten van de Canon PIXMA G6040 voorzien in de behoeften van een bedrijf waarvan klanten perfectie verwachten in de presentatie. Omdat de hoogwaardige dye-inkt van de Canon PIXMA G6040 prachtige vloeiende en natuurlijke foto's oplevert, kan Forever Rose nu een perfect geprinte persoonlijke foto met het cadeau meesturen. Eens te meer stelt Canon bedrijven in staat hun business te verbeteren, inspiratie te bieden en te voeden.

"Ik ben er trots op te kunnen zeggen dat we met Canon in elke grote stad ter wereld een grote boetiek zullen oprichten", aldus Ebraheem.


Een bijdrage van Paul Fitzpatrick

Gerelateerde producten

Gerelateerde artikelen

Get Inspired is je belangrijkste bron van nuttige fotografietips, koopgidsen en interessante interviews - alles wat je nodig hebt om de beste camera of de beste printer te vinden, en breng je volgende creatieve idee tot leven.

Terug naar alle verhalen