8K-VIDEOCAMERA

Full-frame 8K-video van bioscoopkwaliteit

Leg ongelooflijke details vast met weinig ruis dankzij een full-frame sensor voor 8K-video-opnamen tot 30 fps (of 60 fps met externe stroomvoorziening), oversamplede 4K-/Full HD-content en fascinerende 4K slow-motion-content tot 120 fps.
EOS R5 C

Ultieme kwaliteit in 8K, ultieme creatieve expressie

De EOS R5 C kan ongelooflijk fascinerende 8K DCI RAW-video in 12-bits vastleggen, terwijl de volledige breedte van de full-frame sensor wordt gebruikt voor een echte bioscoopervaring. De EOS R5 C legt vier keer zoveel details vast als 4K en biedt uitstekende 8K-beelden tot 30 fps. Door een externe stroomvoorziening te gebruiken, biedt de EOS R5 C 8K tot 60 fps, waardoor er nieuwe creatieve mogelijkheden ontstaan in de postproductie. De volledige 8K full-frame sensor kan ook worden gebruikt voor de oversampling van 4K- of Full HD-beelden voor uitzonderlijke helderheid met weinig ruis.

EOS R5 C

4K tot 120 fps met automatische scherpstelling en audio

Naast de krachtige 8K-mogelijkheden van de EOS R5 C kan deze camera ook 4K-content tot 120 fps vastleggen voor meeslepende slow-motion met verbluffende details. Tijdens het opnemen in deze modus behoudt de EOS R5 C de Dual Pixel CMOS Auto Focus-functionaliteit, zodat elk frame scherp blijft. Bovendien kan audio-opname ook worden ingeschakeld tijdens het opnemen met hoge framerates.

EOS R5 C

Dual Base ISO

De EOS R5 C is de eerste Cinema EOS-camera met de Dual Base ISO-functie. Dual Base ISO vergroot de gevoeligheid en minimaliseert ruis tijdens opnamen met weinig licht. De opties 800/3200 ISO zijn beschikbaar bij opnamen in Canon Log 3 en 400/1600 ISO bij opnamen in BT.709 Wide DR, PQ en HLG. Het selecteren van de meest geschikte Base ISO voor bepaalde lichtomstandigheden zorgt voor een optimaal dynamisch bereik en weinig ruis, terwijl gebruikers ook 'Auto Selection' kunnen kiezen om de camera intuïtief naar de Base ISO over te laten schakelen.

NU AANMELDEN

Laat zien dat je geïnteresseerd bent in de Canon EOS R5 C

Ontvang als een van de eersten het laatste nieuws over de Canon EOS R5 C, aanbiedingen, tips, tutorials, nieuwsberichten en uitnodigingen voor lokale evenementen.